Aktywne Wpisy
Kamenes +73
Trwa ogólne oburzenie z powodu #protest w #francja #paryz. I ja się ogólnie z nimi zgadzam, sam nie chciałbym, by do Polski przyjeżdżali ludzie z muzułmańskich państw. Tylko że jest problem, bo w Polsce brakuje rąk do pracy, więc my musimy imigrantów do siebie sprowadzać, bo zwyczajnie gospodarka przestanie się rozwijać. Dlatego zachowanie Konfederacji, która szczuje na Ukraińców i zniechęca ich do pozostania w Polsce, jest zdradą stanu. Uchodźcy z #
smuteczek2000s +50
Cześć,
w końcu czuję się dobrze, mimo, że to był ciężki tydzień - wypowiedzenie, nowa praca, spontaniczny wyjazd do Chorwacji i planowanie go. Większe dawki leków, nowe leki.
Ale czuję się już lepiej. Lubię siebie bardziej, swoje ciało i czuję się zwyczajnie z sobą dobrze.
Wzięłam się za siebie i od razu lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
w końcu czuję się dobrze, mimo, że to był ciężki tydzień - wypowiedzenie, nowa praca, spontaniczny wyjazd do Chorwacji i planowanie go. Większe dawki leków, nowe leki.
Ale czuję się już lepiej. Lubię siebie bardziej, swoje ciało i czuję się zwyczajnie z sobą dobrze.
Wzięłam się za siebie i od razu lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale wystarczy, że światła padną całkiem (nie świeci nic) i już można zawracać jeśli znak pionowy nie zabrania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felonious_Gru: pół prawda. Strzałka mogłaby pokazywać, że można zawracać i skręcić w lewo. A gdy padną światła, a jest normalnie jest strzałka tylko do jazdy w lewo to na 90% będziesz mieć znak B-23.
W Żorach z tego