Aktywne Wpisy
SmugglerFan +91
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +87
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
1. chcę kupić głównie do poprawienia wybudzania się, warto? Zauważyliście u siebie poprawę? Mam problem z budzeniem się ogółem i budzę się taki zmęczony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2. ma współpracować z #iphone, z tego co wiem to są ograniczenia względem androida, ale mimo to warto? (mam #jailbreak jeśli to coś zmienia)
3. co jaki czas muszę włączyć bluetooth żeby to zsynchronizować bo raczej nie musi być cały czas włączony
wołam siedzących w temacie: @pkrr @MoroMoro @Egzotyczna_Przygoda @miiihau @gkalinowski
#miband
wybacz @Storczycki i dziękuję za odpowiedzi ;)
2. Mam na MIUI, więc nie wiem :)
3. Ja włączam jak chce zobaczyć co tam się pozapisywało. Musisz mieć właczony, aby ustawić alarm. Musisz mieć włączony jezeli chcesz powiadomienia o dzwonieniu czy z aplikacji :)
Co do wybudzania ja u siebie z perspektywy czasu widzę ogromną poprawę. Aktualnie do roboty wstaję przed budzikiem, który się wydziera na całe mieszkanie, budzą mnie wibracje ;]