Aktywne Wpisy
Pithikos +326
#sejm Niesamowite, że nadal niektórzy uważają, że to tylko kobiety interesuje aborcja XD Ja rozumiem, że przegrywy nie ruchają, nie mają związków itp, ale normalni faceci w związkach też często nie chcą mieć niechcianego dzieciaka więc facet tutaj tez o swoje walczy.
Pokojowa +395
Po lewej: 10 lat temu Miedwiediew trzymając w rękach Yotaphone przepowiedział śmierć Apple.
Po prawej: Miedwiediew trzymający teraz Apple'a w rękach przepowiada śmierć Zachodu.
Przez te 10 lat: Apple kwitnie, Zachód nie umarł, Yotafon umarł, Miedwiediew popadł w alkoholizm.
#ukraina #wojna #rosja #polityka
Po prawej: Miedwiediew trzymający teraz Apple'a w rękach przepowiada śmierć Zachodu.
Przez te 10 lat: Apple kwitnie, Zachód nie umarł, Yotafon umarł, Miedwiediew popadł w alkoholizm.
#ukraina #wojna #rosja #polityka
serio to jest takie proste? czy tylko moje nastawienie jest jakieś do dupy, bo wydaje mi się, że jak podejdę do laski i zacznę gadać o pogodzie czy jakichś avengersach w kinie to mnie zleje lel
nie lel, bo to prawda, chyba, że laska na Ciebie leci to wtedy może powiedzieć rucham psa jak sra i tak nie dasz rady tego #!$%@?ć.
Tl;DR: zasada numer jeden, tak jak napisał @tomkarcz
Komentarz usunięty przez autora
@tomkarcz: pitolicie. Pewnie, że ładnemu łatwiej, ale bez przesady. Najważniejsza jest gadka i trochę praktyki. Możesz być piękny jak Adonis, ale jak będziesz tylko bąkał "eee, no, eee", to nie ma szans.
@woreknaziemniaki: jw. Gadka i praktyka. Kilka lasek zagadasz i samo jakoś będzie szło z kolejnymi.
@Fafnucek: #informacjanieprawdziwa
No chyba @woreknaziemniaki że interesuje Cię ruchanie raz na 50 przypadków wyjścia na durnia.
Pochodzenie do dziewczyn jest fajne. Nawet jak Cię zleje, to i tak #wygryw bo podszedłeś. Ja nieraz zagaduje ludzi, by zwyczajnie pogadać i jakoś wciąż żyje i mam się dobrze.