Wpis z mikrobloga

Dziś wbiłem na mojego ulubionego #ts3 i gadałem z Quahodronem (ts'owi mogą znać). Na ts-lol.pl był #testoviron ok tydzień temu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety ja nie miałem słuchawek i mnie nie było ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ponoć sam Testoviron gra w cs go ( ͡° ͜ʖ ͡°) 100% nie fake. Jak doproszę się Quaha to dam na yt linka do nagrania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 33
@RzecznikWykopu: Gadałem osobiście ze Smorogiem (mam chyba jeszcze nagrania) i Tiger'em Bozno ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie dziwie się że testo też ma ts ( ͡° ͜ʖ ͡°) A nie będę wymieniać tych ambitniejszych twórców na yt bo czym się tu chwalić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@VViron: co ty bredzisz w ogole? toc na insomni iles miesiecy go szukali.. i #!$%@? przestan on i cs go, pewnie ktos puszczal jakies bardzo malo znane jego filmy i to dobrze wpasowywal w sytuacje (czesto tak robie z kumplami i ludzie wierza ze to on)
@baczewsky_clan: Człowieku, ale że Testovirona namierzyły anony z Vichana to ty wiedz. Dane osobowe odkryto na podstawie filmu gdzie Testo pokazał paragon na którym było imię i nazwisko właściciela posesji. Seby z insomnia.pl odwalając za anonów czarną robotę i postępując zgodnie z ich instrukcjami, przypadkowo odkryły dokładnie ten sam dom, dopasowując ogródek do tego uchwyconego na jednym z filmików. Właściwie to jedyną ich zasługą było odnalezienie naszej-klasy wielkiego Polaka bo anony