Wpis z mikrobloga

@MuzG: Love od momentu przejścia do Cavs tylko pokazuje jaki jest przeceniany. W marnej Minny walił staty jak all-star, a w Cavs nawet jako 3 jest tylko 3 opcją, bez polotu i w większości meczów robi mniej niż można od niego oczekiwać. To tylko moje zdanie i mogę się zgodzić jeśli ktoś uzna, że świetnie pasuje do drużyny itd. ale ja tego po prostu nie widzę, a takie wypowiedzi tylko
  • Odpowiedz
@gibpotatoe: Poza trumną, ale też normalna walka o piłkę (a raczej utrudnienie przeciwnikowi zdobycia piłki). Może nie było to najczystsze zagranie, ale na pewno umyślnie nie chciał mu zrobić krzywdy, zwykłe game accident.
  • Odpowiedz
@burbonek7: Zamiarem Olynyka było odciągnięcie Love'a od piłki która upadła bliżej niego. Nie jest to zagranie regulaminowe, ale na pewno nie z takimi intencjami, jakie np. później miał J.R. Smith.
  • Odpowiedz
@MuzG: Sweep jest-jest. Love może wrócić na finał konferencji(o ile CAVS przejdą Bullsów) a Olynyk ma wakacje. Nie lubię tego kuca, zero inteligencji boiskowej a ta akcja tylko to przypieczętowała. Z tego co słychać, to nie tylko moje zdanie, w Stanach też tak uważają.
  • Odpowiedz
Love może wrócić na finał konferencji

@gibpotatoe: A ja czytam własnie artykuły w których piszą, że Love twierdzi, że będzie jednak gotowy do gry na Game 1 następnej rundy.
  • Odpowiedz
@gibpotatoe: No wiadomo, nie chciałbym żeby przy ewentualnej porażce Cavs później w internetach był płacz, że to wszystko przez brak Love'a.
  • Odpowiedz
@MuzG: wgl. moim zdaniem potencjalne pary półfinałów konferencji są ciekawsze na wschodzie. O ile Wizards się rozkręcają, Atlanta(najprawdopodobniej) mimo zniżki formy będzie groźna. Dodać do tego CAVS-Bulls(z Kevinem miejmy nadzieję)-czeka nas serio ciekawa runda. Zachód- GSW powinno przejść Memphis, a na drugą parę jeszcze musimy poczekać.
  • Odpowiedz
@gibpotatoe: Jak ja bym chciał żeby finał konferencji na wschodzie wyglądał Wizards-Bulls, no ale wiadomo że to tylko marzenia, które raczej będą miały mało wspólnego z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
@gibpotatoe: Ja tak samo mocno liczę na finał Bulls-Warriors co Wizards-Warriors. Gdyby jednak miało się coś stać po drodze z Warriors, to tylko i wyłącznie z ręki Spurs jak dla mnie.
  • Odpowiedz