Dobra rada, jak przyjdzie do was "specjalista" od wymiany liczników na te super liczniki nowego typu, to wyjmijcie wszystko z gniazdek i módlcie się żeby spec co was odwiedzi miał powyżej IQ powyżej 10. Po wizycie takiego super elektryka bulwo z bujnym wąsem który montował 3 godziny licznik mam spalony monitor od PC, drugi komputr w pełni spalony, cud że nie spalił pieca gazowego, milion zwarć wywołał ;; Jak przyjechała oficjalna ekipa od RWE to zrobiła wszystko w 5 minut. Dzięki za nowe liczniki do prądu, czuję się teraz taki bezpieczny ;; #truestory
@NieznanyAleAmbitny @Nekron: Póki co dopiero wróciłem do domu i próbuję oszacować straty, rodzice byli w domu, z tego co wiem z relacji to pogotowie energetyczne odmówiło przyjazdu i spisania strat, najbliższe RWE wysłało do innego oddziału, który będzie odwiedzony jutro ;_;
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
#truestory
#pdk #dd
Póki co dopiero wróciłem do domu i próbuję oszacować straty, rodzice byli w domu, z tego co wiem z relacji to pogotowie energetyczne odmówiło przyjazdu i spisania strat, najbliższe RWE wysłało do innego oddziału, który będzie odwiedzony jutro ;_;