Aktywne Wpisy

rzzz +101
Badanie z końcówki 2023.
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
Ponad 80% rodaków nie ma nawet 50 tys. złotych. Najprawdopodobniej znakomita większość z nich nigdy nie widziała takich pieniędzy na koncie.
Nie przeszkadza im to brać hipotek na 700k na dwa pokoje. Bo to fair price jest.
Jakby mick napisał, to nie jest śmieszne...
#nieruchomosci
źródło: s-640-x
Pobierz
fujiyama +57
#programowanie #programista15k
Chyba czas zmienić zawód. Chciałem wybić dziury na okna w domu, który kupiłem.
Trzeba wziąć piłę, wyciąć w ścianie 6 dziur 2x1.5 metra, a wcześniej wstawić nadproże czyli kawałek betonu nad oknem i zacementować.
Przyszedł Pan, obejrzał, pomierzył po czym zadzwonił i powiedział, że za całość to on weźmie 36K bo tak mu wyszło z cennika z jakiegoś zasr$#go portalu dla budowlańców.
To za te max 5 dni roboty wyjdzie
Chyba czas zmienić zawód. Chciałem wybić dziury na okna w domu, który kupiłem.
Trzeba wziąć piłę, wyciąć w ścianie 6 dziur 2x1.5 metra, a wcześniej wstawić nadproże czyli kawałek betonu nad oknem i zacementować.
Przyszedł Pan, obejrzał, pomierzył po czym zadzwonił i powiedział, że za całość to on weźmie 36K bo tak mu wyszło z cennika z jakiegoś zasr$#go portalu dla budowlańców.
To za te max 5 dni roboty wyjdzie

http://www.cv-library.co.uk/job/202297039/Warehouse-Operative
Z tego co mi znajomi donieśli dalej męczący się w asosie - automatyzacja z lekka nie wyszła kierownictwu i wracają do starego sprawdzonego systemu pickowania z wózkiem :) czyli będzie wesoło :D.
Uprzedzając pytania - jest to gównopraca, stawki są jak widać, przerwa jest tylko jedna - 45 min i do tego pół godziny niepłatne, ale ta robota ma jedną zaletę - nie sposób z niej zostać #!$%@? w mniej jak 1,5 miesiąca :). Także na start i poszukanie czegoś innego jak znalazł (czego chociażby ja sam jestem przykładem :) )
#asos #yorkshire #emigracja #uk #sorekcharityltd
ja mam na 7:30-4 i to jest tylko 8h do wypłaty a jak chce nadgodziny to do 6tej i jest 10 tylko.