Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +115
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Mirki mam takie pytanie, mam leciwy telefon htc desire ot zabawka co lezy w szufladzie, kiedyś coś chciałem pogrzebać nawet nie pamiętam dokładnie co chyba rootowanie mi się marzyło albo zmiana hboot`a na wersje 0.93 czy coś koło tego. Na chwile obecną wiem że:
-tel przy próbie włączenia zawiesza się na logo htc
-mam S-OFF
-hboot mam w wersji 6.3 coś w tych granicach
W tej chwili telefon się ładuje i chciałbym wrzucić jakiś rom na karte sd i za pomocą recovery go wgrać. Gdzieś kiedyś czytałem ze stockowych romów nie wgrywa się przez recovery tylko przez odina. Czy jest na sali lekarz który jest skłonny wskazać mi co pobrać by móc to wgrać przez recovery i przywrócić życie temu antykowi?
wiem że plik z romem musi być zip a nie exe np na tej stronie mam do wybrania także te zip, będzie to działać?
http://www.shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Bravo
Proszę o wskazówki
Na stronce którą podałem wcześniej są pliki zip np
OTABravoFroyoHTCWWE2.29.405.2-2.10.405.2RPrelease8gn61bgo3rswcw24
ale martwi mnie to OTA w nazwie można wgrywać czy Broń Boże? ;)
PB99IMGBravoFroyoSoftBank