Aktywne Wpisy

Plotkova99 +18
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.

Znam się na tym jak g---o, a chciałbym kupić używaną skrzynię na tyle dobrą, by sprostała Skyrimowi na wymaganiach zalecanych (Core i5 2.6 GHz, 2 GB RAM [4 GB RAM - Vista/7], karta grafiki 896 MB [GeForce GTX 260 lub lepsza], 6 GB HDD). Ile może kosztować średnio taki zestaw? Czy za 500-800 zł dałbym radę to dorwać, ewentualnie złożyć? A może ktoś z was ma na sprzedaż?
Taguję nadal jak szalony: #kupie #gry #skyrim, ewentualnym klientem mogę się okazać.
Z góry dzięki za odpowiedź!
Ps.: skrzynia, o ile nie zmieści się w cenie, może być i bez dysku.
Jest rok 2015. Skyrim działa płynnie na tablecie za 90$.
np. tym.
http://www.aliexpress.com/item/CHUWI-VI8-2GB-32GB-8-inch-IPS-Intel-Z3735F-Windows-8-1-Bluetooth-Dual-Cameras-Multi/32246675377.html
http://allegro.pl/asrock-g31m-vs-xeon-quad-4x2-0ghz-8mb-dla-gracza-i5287527138.html
tu masz najlepszeo kandydata
czemu xeon a nie q6600? Bo jest tańszy. Jest tańszy tylko i wyłącznie z powodu tego, że serwerownie pozbywają się starego sprzętu, wymieniając na nowy, szybszy.
Tak samo jak korpo wymieniają sprzęty i tanie są dobre, poleasingowe laptopy wysokich półek DELLa, HP[...].
Korzystam z della M4500 i acera aspire 5750 z i3(i fifa 15 nie działa na żadnym :( )
i7 920 można kupić za 150zł
Jakaś solidna płyta
Generalnie skrzynie chcę złożyć "na chwilę", w przyszłym roku znów migruję na Reich (teraz wraca na perm) i postaram się odłożyć na jakąś bestię. Potrzebny mi jest piec do Fl Studio, Gimpa i może jako tako obsługi Vegasa, do tego żeby pociągnął gry klasy GTA 4 czy Skyrim, bo z moją babą lubimy czasem popykać.
@szpoq: Ciekawe z której strony lepszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Emm, znaczy chyba. Zamotało mnie i w sumie nie wiem do czego by to było- do zestawu za pinset czy 1000?
Nawet nie porównywalne tylko lepsze biorą pod uwagę podkręcanie.
K---a.
Wino j---e mi w dekiel.
bierz, dzwoń, załatwiaj!