Aktywne Wpisy

EmDeCe +816
#majtczak
Ukrywający się w Dubaju Sebastian Majtczak żąda usunięcia z Wyborczej.pl tekstów, gdzie jest określany jako sprawca tragedii, w której przed rokiem zginęła trzyosobowa rodzina. Chce też 150 tys. zł zadośćuczynienia za "naruszenie jego dóbr osobistych".
źródło: temp_file3485165200586747518
Pobierz
Tippler +318
W latach 90.
źródło: temp_file3863426869104342255
Pobierz

![Dantejskie sceny w Essen. Z okien płonących domów zwisali ludzie [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/abf3c8940fe9d7ecf929d6260a1a3289fb992f576dd9615582116b94f3822a12,q80.jpg)
Myślałem, że mnie to nie dotyczy, wierzyłem, że to ma miejsce i wkrótce i mnie to dosięgnie ale nie wiedziałem, że tak szybko. Dziś w godzinach szczytu jadąc zapełnionym PKSem siedziałem za 4 ukraińcami. Na początku przypomniało mi się właśnie Wasze hurr durr jakie to złe, polska dla polaków, kradną pracę i w ogóle wszystko co złe to ukraińce, jednak po dłuższej obserwacji ich oraz otoczenia nie dziwie się, że tak wielu znajduje u nas pracę. Czwórka panów, w wieku, tak na oko, około 35 lat byli kulturalni, czyści, pachnący, schludnie ubrani, nie przeszkadzali nikomu, jak któryś rozmawiał przez telefon to nie wynosił się ponad poziom hałasu w busie, po prostu pełna kultura od początku do samego końca. Do tego wyglądali bardzo sympatycznie i pozytywnie nastawieni, pewnie gdyby nie bariera językowa bez problemu byśmy się dogadali.
W zamian za to dla kontrastu w reszcie autobusu miałem pełno januszy, albo darli mordy do telefonu, albo kinęli co drugie słowo podczas rozmowy, a ci co siedzieli cicho najprawdopodobniej byli na kacu bo j----o w całym busie od nich. Oczywiście musiał się znaleźć podludź który się nie myje, waliło od niego błotem i piachem, pod paznokciami miał czarno jakby już w połowie były przegnite, a poranek rozpoczął od otworzenia swoimi brudnymi paluchami piwa i następnie wychylenia go w rekordowym tempie. Jak już się znalazł jakiś młodszy przedstawiciel naszego społeczeństwa to był sebix który k----ł na lewo i prawo, zero kultury, z twarzy także zero inteligencji.
Jakbym ja był jakimś właścicielem firmy i bym miał do czynienia z takimi pracownikami to nawet bym się nie zastanawiał, wybrałbym od razu ukraińca zamiast jakiegoś brudnego janusza "bo tak wypada, bo to polak". Tak właśnie się przedstawia obraz naszego społeczeństwa i jak tak dalej będzie to całe nasze tereny zaleją ukraińcy i nikomu nie będzie tego szkoda bo tylko wybiją te pasożyty...
tl;dr
! Ukraińce spoko, polskie mietki sama menelnia
#oswiadczenie #ukraina #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak ten kraj ma się polepszyć skoro znaczna większość to mentalne s---------y? Jak pogadasz ze starszymi osobami nt. sytuacji w kraju to jedyne co usłyszysz to "Widać tak musi być" i tyle. Wszyscy są święcie przekonani, że zatrzymaliśmy się w komunie i nic nie można zmienić, że jedyna słuszna racja to racja wielkiego wodza i trzeba to powielać,
Oni tu niekiedy otwieraja działanosc gospodarcza. Ostatnio nawet widizlaem na vlogach jak kilka takich par pokazywała lokalne jakie wynajeli pod działanosc i teraz maja remontowac. (Hur dur a Polak mogł kupić hehe)
Powody jakie podaja to: działajace prawo (możecie sie śmiac ale tak mówia) , nie trzeba dawac łapówek na każdym kroku, lepsze perspektywy przyszłosci dla
tldr: Wyrobiłeś sobie pogląd o swoim brudnym narodzie w pksie. Uczmy się cywilizacji o narodów wschodu.
tldr: W codziennych sytuacjach cebula u cebulaków tak mosno daje po nozdrzach, że aż łzy same lecą do oczu
Pewnie zauważysz różnicę między robolami, a studentami czy informatykami.
PS. Jak chcesz omijać smród i syf to wyjedź na zachód [europy], jak chcesz więcej smrodu i syfu to przejedź się na wschód.