Aktywne Wpisy
mrukamani +38
WielkiNos +187
Według lewaczek każdy ma prawo żyć jak chce jeśli nie robi przy tym innym krzywdy. No chyba że chodzi o tradycyjny podział ról. Wtedy trzeba skrytykować kobietę i uswiadomić ją jak nisko upadła. Tu mamy przykład jednej z takich wypowiedzi
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Moje TylkoMirko chyba się zepsuło i nie wyświetla/nie informuje o tagach ani o PW. Co robić, co robić..?
Moje informuje, ale nie otwiera wpisów i powiadomień =/
Chętnie, ale to musiałoby być coś mi konkretnego. Może na http://polakpotrafi.pl/ ? Bo w skali tagów, to nie zbierzemy zbyt wiele, nawet gdyby po setce rzucić.
Potwierdzam, jest lepiej, ale wciąż nie trudno trafić na nie wczytujące się wpisy. Zrób jakieś dlc na dodatkowe dotacje. Bez problemu dorzucę kilka cebul co jakiś czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)