Mirki co tu sie odjebuje właśnie to ja nawet nie... Mój #rozowypasek wrócił godzinę temu z imprezy firmowej. N------a w 3 d--y, obiecała że będzie koło północy trzeźwa a tu taka inba. Miota nią jak szatan, ciągle rozmawia z wielkim uchem, na przemian podspiewując refren 'Policeman' Jamala... (✌゚∀゚)☞ W międzyczasie stwierdziła, że musi mnie wybzykać więc w sumie trochę #wygryw (⌐͡■͜ʖ͡■)Malo tego z torebki wyciągnęła 0,7 Jacka i mówi ze to dla mnie żebym sie nie gniewał. Szkoda że jest do połowy upite...( ͡°ʖ̯͡°)
@Alasthor: Na Twoim miejscu bym się nie cieszył bo wiem co jest na takich imprezach firmowych. Rano jak się obudzisz to udawaj obrażonego ale tak serio i wmawiaj swojej kobiecie że namawiała Cię do sexu wołając inne imię. Zobacz jaka będzie reakcja. Jeśli jest ona atrakcyjna to prze lizała się pewnie z niejednym na imprezie. Dziwi mnie ze po nią nie pojechałeś. Możesz być obrażony ale dziewczyny jak popiją to
@petugh: Jak pochodzisz na takie imprezy firmowe to zobaczysz co się dzieje. Nie mówię że każda kobieta jest taka ale uwierz mi dzieje się na takich imprezach bardzo wiele.
@dari-dari: Zaufał byś swojej kobiecie która wraca nawalona z imprezy o 2 w nocy że się z nikim nie całowała, że nikt ją po tyłku nie klepał itd? Dasz sobie rękę uciąć bo ja nie. Mógłbym coś na temat romansów w pracy opowiedzieć ale zostawię to dla siebie i nie będę opowiadał prywatnych rzeczy,
@dari-dari: @petugh: laski to qrwy, a po alko tym bardziej. każdą da się tak ułożyć, żeby zdradziła. no ale wy nie zdajecie sobie z tego sprawy, wiec nie ma sensu tłumaczyć. trzeba trzymać krótko jak psa.
#nocna #logikarozowychpaskow troche też chyba
A właściwie to czemu nam to piszesz zamiast r----ć się z różowym? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
adres podaj( ͡º ͜ʖ͡º)
#oszukujo !!!!
Zobacz jaka będzie reakcja. Jeśli jest ona atrakcyjna to prze lizała się pewnie z niejednym na imprezie. Dziwi mnie ze po nią nie pojechałeś.
Możesz być obrażony ale dziewczyny jak popiją to
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikt Ci nie powiedział, że zaufanie to jedna z podstaw udanego związku?
Poza tym. Pracowaliśmy kiedys razem, znam ludzi z którymi ona pracuje bo często spotykamy sie przy piwie. No