Aktywne Wpisy
Funcfotek +2
ZenujacaDoomerka +16
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
Zobaczcie co siedziało u mnie w zbiorniku c.w.u. (u góry)
Jest to anoda magnezową nie ruszana przez 3 lata, chociaż producent zaleca wymianę co 18 miesięcy.
Dla tych co nie spotkali się z tym tematem to ta anoda ma zapobiegać korozji zbiornika od wewnątrz.
Ta na dole to nówka sztuka.
@bambus94: to czemu tyle czasu była nie wymieniana?
Powinieneś ją wymienić.
Jak na 3 lata to myślę że dużo jej nie zjadło, oczyściłem ją trochę i ubyło może z 3-4mm i to tylko takie wżery. To że stara jest krótsza to po prostu taką wstawił producent (270mm), a nowa jest dłuższa po prostu (310mm).
A mi był potrzebny magnez, więc postanowiłem upiec dwie pieczenie