Aktywne Wpisy

damienbudzik +209
Jakby się ktoś zastanawiał dlaczego w Polsce nie ma biznesu, tylko musimy pracować dla Amerykanów, Niemców i innych.
Polski "psiedsiembiorca" woli zamknąć lokal, gdy ma za dużo klientów niż zatrudnić dodatkową osobę do pomocy.
Polskim psiedsiembiorcom zawsze źle. Za mało klientów - źle, bo nie ma dochodu, za dużo klientów - źle, bo musi zatrudnić dodatkowe osoby, za mały obrót - źle, za duży obrót - źle. Nie dogodzisz.
#polska
Polski "psiedsiembiorca" woli zamknąć lokal, gdy ma za dużo klientów niż zatrudnić dodatkową osobę do pomocy.
Polskim psiedsiembiorcom zawsze źle. Za mało klientów - źle, bo nie ma dochodu, za dużo klientów - źle, bo musi zatrudnić dodatkowe osoby, za mały obrót - źle, za duży obrót - źle. Nie dogodzisz.
#polska
źródło: GnO6dasXcAATyKQ
Pobierz
FejsFak +46

![[POLICJA] Identyfikator numeryczny zamiast nazwiska](https://wykop.pl/cdn/c3397993/293c1dea3735a0a6c88ab88a3ce7fa827070d6248263c758913ab43a51c7266a,q80.jpg)

Właśnie napisałam maila pożegnalnego no tych smutnych kutasiarzy w biurach. Carpe diem k---a.
#oswiadczenie
@worldmaster: Na profilu mam dane. I nie śmiej się zbyt głośno jak już przeczytasz.
O, to będzie skok jakościowy jak dla Sudańczyka wybierającego się do Szwecji ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@okoniaczek: Taka sama idea chodzi mi po głowie od kilku miesięcy... Rzucić tym w cholerę (nawet jak dadzą kolejną podwyżkę, to nie zrobią na mnie wrażenia) i zająć się tym, na co się nie miało czasu przez korpo.
Serio - na korporacjach praca się nie kończy (⌒(oo)⌒)
Jak na p--o to zazwyczaj Rubieże (lubimy szefa, litrowe warki i pitca niezła), a jak u znajomych na Starym to Stawiki.
@avangarda: co ty robisz w korpo, że nie masz czasu ? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@emesc: tam najpierw uczą wbijania noża, dopiero potem ... mowy