Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do mirkow z #webdev. Ile szacunowo może kosztować zrobienie serwisu ze strukturą podobną do tablica.pl ? Tzn użytkownicy mogą dodawać zdjęcia i opisy w danych kategoriach ( albo bez kategori filtrowanie przez hastagi w sumie nie wiem co lepsze) . Strona z możliwością rejestracji (ale dodawać można też bez) , ocenianie dodanyc elementow (+/-), jakaś sekcja dotycząca zasad działania, filtrowanie wg kryteriów) to chyba glowne założenia. Strona w zamyśle ma być prosta graficznie.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonim1133: Nie Kwejk to napewno nie tam nie masz kategorii i opisów same zdjęcia i tytuły(chociaż w sumie już dawno mnie nie było, więc może się zmienił ) . Chodziło mi bardziej o samą ideę jak to ma działać bo jak rozumiem stworzenie odpowiedniego engine kosztuje najwięcej ( ale może się mylę ).
  • Odpowiedz
od jakiegos czasu chodzi mi pewnie pomysł po głowie i zastanawiam się nad realizacją. Myślałem ze do 20k na start by się zamkęło, ale chyba się przeliczyłem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@NiktNieTroszczy: przyjalem do wiadomosci i nie wiem czy ryzyko nie jest zbyt duze do zainwestowanej kasy. Generalnie chcialem minimalnym kosztem sprawdzic czy idea sie przyjmie ( podstawa, ktore bedzie stanowila core tego serwisu) a jezeli tak to rozwinac to dalej a jak nie to dac sobie spokoj. JESZCZE pomysle co z tym fantem zrobic I popytam gdzie indziej bo w sumie dostalem tylko jedna w miare powazna odpowiedz.
  • Odpowiedz