#gtav #gry Przez mirko prawie zrezygnowalem z zakupu gtav bo po zapytaniu czy bedzie mi jako tako chodzic na podanym sprzecie dostalem info ze tylko low ustawienia itd, na canyourunit tez pokazuje jakies #!$%@?...ale myśle se a #!$%@? kupie i przekonam się sam.Okazalo sie ze na moim gtx 460 1gb ram, phenomie 3.0 ghz x4 i 4 gb ramu gierka chodzi zajebiscie na,wysokich detalach i nic nie tnie...warto czasem pomyślec samemu bo ominela by mnie przyjemność z grania.
@Gizmorider: Nie ma co pytać na wypoku, lepiej testów poszukać. Ja się zdziwiłem jak zobaczyłem test na purepc i wyszło, że na moim jeszcze nie wymienionym na nową kartę radeonie 6850 mógłbym pograć spokojnie na "normalnych" ustawieniach w tych 60 fps. Rockstar się postarał mimo wszystko. Tylko niech te bugi co wypływają co chwila jeszcze połatają.
@Gizmorider: jak trolle Ci odpowiedzialy to co sie dziwisz - wlasnie przejrzalem Twojego posta z tam tym zapytaniem - komputer kosa to dlaczego mialo nie pojsc :) jak ktoś Ci pisze po prostu "pojdzie na low" bez uzasadnienia to taki post walić :)
@Reinspired: Pytałem dlatego bo wypadłem z obiegu gier jakiś czas temu ze względu na brak czasu, a komp kupiony 4 lata temu więc wydawało mi się, że mogą być problemy, tym bardziej po czytaniu wpisów na mirko ( ͡°ʖ̯͡°). Pewnie bym olał temat tej gry żeby nie mój zachwyt jej recenzjami...dzięki bogu wyszło dla mnie na + :)
@Gizmorider: no w sumie przy tej rozdzielczości to może działać lepiej, wszyscy pewnie myślą o 1080p jak ktoś się pyta. :) FPS możesz sprawdzić Frapsem albo czymś podobnym, ale jak nie wiesz, to nieważne, tak z ciekawości spytałem.
@Gizmorider: mam takiego proca jak ty, tylko podkręconego do 3.6ghz i odblokowanego do 6 rdzeni, 4gb ramu i gts 450 1gb (jakieś 70-80% twojej karty) i cisnę na 55-60 fps w DX 10.1 w 1080p na pełnym ekranie i ustawieniach normal. Wszędzie pisali, że nie poleci a miota nim jak szatan - jutro ogarnę, może uda mi się z częścią opcji na high polecieć. Tak czy siak, po 20 minutach gry
@Gizmorider: Jak to jest możliwe jak ja mam Phenom X2 965 3.8 GHz , HD7850 i 8 GB VRAMu i owszem, na DX10.1 śmiga 60 fps ale już na DX11 jest pływanie myszki i 30-40 fpsów ? :C
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link