Wpis z mikrobloga

Mireczki, przychodze z ważną dla mnie sprawą i liczę że strona ze śmiesznymi obrazkami jest w stanie mi pomóc.
Za tydzień mam zakończenie roku szkolnego - klasa maturalna. Mamy apel pożegnalny na którym na każda klasa prezentuje "prezentacje" klasy. Przeważnie są to jakieś filmy zlepek zdjęć z liceum, albo nagrane od każdego niemal identycznie jak reszta, życzenia.
Dysponujemy aparatami, statywami itp. Ale nie chcemy suchych życzeń albo samych zdjęć. Film powinien trwać do ok 8 minut.
Macie pomysł na film? Planowaliśmy klasowo mini film fabularny, ale brak pomysłów aby nawiązywało do zakończenia i dało możliwość pokazania się dla większości osób z klasy.

#matura #pytanie #licbaza trochę #heheszki #film(liczę na to, że ten tag zna się na tym co fajnie się ogląda ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
  • 7
@trebeter: mogę ci powiedzieć jak u mnie było
przyszedł koleś z kamerą
nakręcił każdego z 10-20sekund jak siedział w klasie, podłożył pod to muzykę
później poleźliśmy wszyscy do baru, wypiliśmy po piwie, pograliśmy w bilard, podańczyliśmy
koleś to kręcił i zrobił krótki materiał wraz z tym co wyżej
nawet spoko wyglądało
@Bluebot: pamiętam jak my nagraliśmy taki wywiad z każdą osobą z klasy...pytania były różne...co nam się podobało przez te lata, jakich nauczycieli lubimy i nie i za co i dlaczego i ogólnie śmieszki poza kontrolo bo za dziennikarza mieliśmy kumpla, który mówił jak Max Kolanko :P tyle, że to nie poszło na całą szkołę a tylko i wyłącznie na pamiątkę dla wychowawcy:)