Wpis z mikrobloga

@MirekWykopek: wydaje mi się że Korwin ma (miał?) cykliczne cotygodniowe videoczaty bez żadnej moderacji. Poza tym zgodzili się prawie bez wyjątku na debatę.
Ja twierdzę, że pozostali kandydaci chętnie odpowiedzieli by na pytania od internautów, moderowane czy też nie. I twierdzę też, że Bronisław unika takiej konfrontacji jak ognia. Zaprzeczysz?
  • Odpowiedz
@mazaq1: Te videoczaty Korwinowe są moderowane, Ogórek na swoim kanale na YT ma całkiem zablokowaną możliwość komentowania. Owszem Komorowski unika konfrontacji z innymi kandydatami, ponieważ byłoby to dla niego niekorzystne, każdy na jego miejscu kto chce wygrać wybory by tak robił.
  • Odpowiedz
@MirekWykopek: no widzisz, wreszcie się w czymś zgadzamy ;)
odnośnie wideoczatów: nie uczestniczyłem już pewnie parę miesięcy, ale jak byłem ostatnio to na 100% nie były moderowane, może teraz są, nieważne.
A zgadzamy się w tym że BK unika konfrontacji, bo byłoby to dla niego niekorzystne. A dlaczego by było to już sobie niech każdy w sercu odpowie. Mi się to nie podoba, bo konfrontacja to konstruktywna sprawa, która nakreśliłaby
  • Odpowiedz