Wpis z mikrobloga

Chciałbym serdecznie podziękować prawilnej osobie, która zadzwoniła po policję około 1 w nocy, gdy mój samochód był już bez 4 alufelg i stał na kostce brukowej i cegle. Dzięki temu 23 latkowi odzyskałem felgi. Niestety na IV Komisariacie Policji w Łodzi nie chcieli mi podać danych osobowych osoby zgłaszającej zasłaniając się ochroną danych osobowych, ale jeśli wykop pomoże to odnajdę tego farciarza i podaruję mu prawilną wódeczkę prosto z zamrażarki.

Mirki plusujo coby sie wodeczka nie zmarnowała.

Miejsce zdarzenia: Łódź nieopodal Makro.

#oswiadczenie #truestory #podziekowal #wykopefekt #lodz ##!$%@? #plusujomireczki
Pobierz m.....5 - Chciałbym serdecznie podziękować prawilnej osobie, która zadzwoniła po poli...
źródło: comment_YYpzAsjpEL3lS6wZUEWdj6J5geLUB9Xr.jpg
  • 49
@member85: pato ;/ znaleźli debila z felgami gdzieś w okolicy po prostu? Ja to teraz uchwyt do telefony chowam do schowka aby ktoś przypadkiem nie pomyślał że od nawigacji i nie wybił okna w celu przeszukania samochodu
@Radus: podobno obok samochodu leżały wraz jego sprzętem w postaci lewarka i torby. Jak podszedłem do auta to rano zobaczyłem czarne ślady na lakierze. Okazało się, że pobrano odciski palców, może jak z lewarka też pobrali to znajdzie się jakiś oprych, który jest już u nich notowany.

Niestety nie obyło się bez szkody bo próg wgnietli dosyć poważnie.

Swoją drogą, ciekawe czy z felg również pobierali odciski palców bo chyba tam