Aktywne Wpisy
raul7788 +428
MarcelFerry +309
Zautomatyzowałem swojej kobiecie pisanie komplementów co jakiś czas i dodatkowo przez chat GPT dostaje propozycje prezentu dla niej raz na miesiąc na podstawie ilości środków na mybenefit.
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Po aktualizacji sterowników nvidia #csgo , #l4d2 ani #garrysmod nie chce się uruchomić. Próbowałem wszystkiego. Zaraz po włączeniu gry mryga na 3 sekundy czarny ekran i wywala do pulpitu. Co mogę spróbować jeszcze zrobić?
@PioPi0: Próbowałem i nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Download Display Driver Uninstaller http://www.guru3d.com/content-page/guru3d-driver-sweeper.html
2. Install Display Driver Uninstaller
3. Uninstall nvidia drivers through windows uninstall/remove programs
4. Restart your pc
5. Once in windows (don't install anything) Restart again and go into safe mode
6. Run Driver sweeper to remove any remaining drivers
7. Reboot pc
8. Install the latest nvidia drivers
9. Play CS