Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +66
Mam znajomego, który skończył uczelnię wojskową i jest oficerem Wojska Polskiego. Na studiach poznał dziewczynę i wzięli ślub, żeby służyć w jednej jednostce. Dostali mieszkanie służbowe, łącznie w wieku 25 lat zarabiają ponad 200 tysięcy netto na parę rocznie. I wiecie co? W przypadku wojny będą jednymi z pierwszych, którzy #!$%@?ą za granicę.
I nie będą jedynymi. Obecnie w wojsku jest masa cwaniaków i kobiet, po 30/40, którzy poszli do WP jedynie
I nie będą jedynymi. Obecnie w wojsku jest masa cwaniaków i kobiet, po 30/40, którzy poszli do WP jedynie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czyli, że ojciec pokonał dziadka...
No tak, w końcu jak nie pokonał dosłownie, strzelając Hitlerowi w potylicę, to się nie liczy.
Komentarz usunięty przez autora
Ja przyczepiłem się do literówki, bo człowiek stawiający się w pozycji debila zapewne nie wie, jak naprawdę pisze się "Reichstag" i to nie literówka, tylko zwyczajny błąd.
Treść tego obrazka to oczywiście skrajny populizm, ale twój styl krytyki "hurr durr jestem upośledzony i nie rozumię" to żenada najwyższych
I teraz wyjaśnij mi łaskawie o jakim moim stylu krytyki mówisz, dlaczego stawiam się w pozycji debila, oraz dlaczego jest w tobie tyle jadu?
To jest zdanie godne totalnego debila.
Ale faktem jest, że nazizm przegrał i znaczący był w tym udział Polaków. To, że POLSKA ostatecznie wojnę przegrała najbardziej NIE oznacza, że jeden dziadek z drugim nie pokonali nazizmu.
A co do emerytur - toż piszę, że ten obrazek to populizm totalny. Ale ty dopiero teraz wreszcie trafiłeś "w punkt". A
Ale mylisz się, wpływ Polaków był znaczący. To, że nie decydujący, to już zupełnie inna kwestia.
@eMac1ek: A może ten co wtykał biało czerwoną flagę na Kolumnie Zwycięstwa?