Aktywne Wpisy
Tumurochir +294
Jestem po seansie Zielonej Granicy. Przyznam, że trailery tego filmu mnie zniechęciły, a wręcz odniosłem wrażenie że będzie to propagandowe gówno pokroju Smoleńska, tylko w drugą stronę. Jednak po sraczce PiSu w związku z tym filmem postanowiłem się na niego wybrać i bardzo dziękuję PiSowcom za promocję, bo pozytywnie się zaskoczyłem.
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
pieknylowca +354
Cyrk dla gawiedzi: normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem. Ciekawe czy wygonili wszystkich z tramwaju do tej ustawki. Czy może pan Czajkowski chciałby się równie chętnie obok żula przejechać. #warszawa #polska #bekazlewactwa #polityka
Naprawde pecetowcy maja kolejny argument w odwiecznej walce
@BlackPoint: świetna sprawa gdy oficjalne serwery nie wyrabiają, prawda? :)
@Helio3: to znajdz torrent z gtav na ps4.
@only: nie? Ja sciagam bez problemu
@BlackPoint: taguj #danezdupyzawszespoko
@smutlem123: swietna logika, jest gra, ale nie podoba mi sie jakis fragment, wiec mam prawo ukrasc, bo to za bardzo upierdliwe, za drogie, nie ma na steamie, coskolwiek, zawsze sie znajdzie dobry argument, nie?