Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +15
Od zawsze interesuję mnie sfera snów, ich dynamika, poziom dziwności, odniesienia do dnia codziennego, kultury i symboliki oraz prekognicja. Może ktoś zechciałby się podzielić swoimi snami? Być może część z nich uda mi się zinterpretować na tyle na ile pozwoli moja wiedza oraz znajomość danego użytkownika. Rozumiem, że dzielenie się pewnymi treściami na forum może być trudne, więc zapraszam również na priv, ale bez przesady, pełna dyskrecja i ludzkie podejście. Proszę o
Kupić auto czy się wstrzymać?
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Dzisiaj do wygrania gra niezbyt popularna, ale wala się po kompie i w sumie muszę się jej pozbyć, bo aż wstyd ją mieć...
Mowa oczywiście o...
Grand Theft Auto V (wersja na platformę R*, nie na #steam )
Liczę się z tym, że gra nie będzie miała wzięcia, bo w końcu już jest stara i chyba nikomu się nie podobała (średnia ocen na Metacritic wynosi ~93/100 więc widać, że gunwo straszne). Fabuła ponoć też wujowa...
Więc zaczynajmy!
Zasady jak zawsze, jedna zagadka prowadzi do drugiej, jak dotrzesz do końca, będziesz wiedział(-a) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zagadki są lekkie, łatwe i przyjemne ʕ•ᴥ•ʔ
Pierwsza to oczywiście ten wpis.
Powodzenia! (。◕‿‿◕。)
#darkalchemyrozdaje #rozdajo
@emsk: W pokoju (。◕‿‿◕。) Chodź, tylko piwo przynieś ;)
Ale Rockstar na początku pasuje ;)