Wpis z mikrobloga

@Hosneusz: Podejrzewam, że ma to związek z tym, że grubsze dziewczyny chcą pokazać wszystkim, że cieszą się ze swojej nadwagi i im ona nie przeszkadza. Pokrętne? Trochę :/
  • Odpowiedz
@Hosneusz: A niech sobie zakładają legginsy. To ja się zapytam jak to jest, że próbujecie ograniczać wolność obywatelską, każdy nosi co chce, patrzyć nie musicie a kobiety nie są od bycia dekoracją, maja prawo być brzydkie, grube, pomarszczone, przecież wy korzystacie z twego prawa nagminnie.
  • Odpowiedz
  • 2
@kaszkai: to że mam nie wyjściową twarz nie jest moją winą. Jakbym miał świadomość że mój tyłek zasłania pół chodnika, i wcale nie jest fajny to jednak starał bym się z nim nie afiszować. Patrzyć nie muszę, ale taki widok rzuca się w oczy. Nie ograniczam niczyjej wolności bo nie zamykam w sztumie tych Pań. A prawo do własnej opinii i zdania też mam, i proszę mi jej nie ograniczać!
  • Odpowiedz
Nie zauważyłam jakiejś plagi otyłych

@kaszkai: Nie mam nic do otyłych, natomiast przeszkadzają mi ludzie, którzy ubierają się nieadekwatnie do swojej wagi. Legginsy są dla kobiet troszkę szczuplejszych.
  • Odpowiedz
@Hosneusz: Wciąż nie rozumiem dlaczego musicie sie patrzeć na rejony dolne tych miłośniczek legginsów, do wyboru macie też plecy, głowę, krajobraz, swój telefon i setki innych rzeczy, ja jakoś potrafię te rejony ominąć, no ale może to chodzi o płeć.
  • Odpowiedz
@Synekdocha: Może i są, ale ja i tak uważam, że taka puszysta w legginsach ma więcej charakteru niż dziewczyna będąca niewolnicą gustów męskich. Po prostu nie ma mentalności poddanej.
  • Odpowiedz
  • 0
@kaszkai: natura zawiesiła nasz wzrok właśnie na tej wysokości i co poradzisz :P taki obraz nagle Ci wpada i niszczy życie :/ później go unikasz, ale co zostało zobaczone itd.

Pozatym nie wierzę że poprostu przez przypadek nigdy nie wpadł Ci taki widok w oczy, bo się za czymś oglądnełaś, a akurat zacny tyłek w legginsach przeciął Twój obraz, i że nie byłaś tym widokiem zniesmaczona...

Nie mam nic do grubych
  • Odpowiedz
@Hosneusz: Chuda kobieta ma kompleksy dołuje się. Pulchna ma większe kompleksy, dołuje się jeszcze bardziej. Otyła, ma takie kompleksy, że zachowując do nich proporcjonalną reakcję powinna się zabić. Więc zamiast się zabijać wypiera rzeczywistość, kompleksy i zakłada leginsy.

( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hosneusz: mam w------e czy grubasy noszą leginsy czy nie, odwracam wzrok w drugą stronę i mam to w dupie. Mają prawo nosić co chcą i jak tak bardzo ci to przeszkadza to skopiuj mój sposób i zajmij się sobą
  • Odpowiedz
  • 0
@NR00: przeszkadza i zastanawia, owszem mają takie prawo i nigdzie nie pisałem że go nie mają. Żeby odwrócić wzrok, musisz to zobaczyć i właśnie ten widok mi przeszkadza (zresztą pisałem już to wyżej). Właśnie widzę jak zajmujesz się sobą ;0
  • Odpowiedz