co myślicie o podejściu mojego #rozowepaski do tabletek antykoncepcyjnych- nie będe brać bo nie. Nie jest zbyt egoistyczne? Jestem facetem,który ma problem z gumami i pieprzy ją na wariata,a to niestety z czasem rodzi nerwice.
@somethingisnoyes: metoda termiczo-objawowa? Możesz o tym napisać coś więcej? @JohnLemon: Co to są globulki?
Słyszałem,że aktywność fizyczna+ specjalna dieta(sojowa) pomaga na taki problem.Znaczy wzwód nie zanika zawsze w gumie. Nie wiem ile w tym prawdy bo aktywność jako tako mam( niekiedy basen,rower,ćwiczenia w domu i w niedługim czasie powrót na siłownie)
Co najdziwniejsze nie mogę jej rozgryźć, a jesteśmy już ze sobą jakieś pół roku.Otóż właśnie te wszystkie
@mosia91: Napisałem, że walczę już z tym pół roku dla niej więc dlaczego to ja jestem egoistą? Nie proszę ją o wieczne zażywanie tego(post wyżej). Myślę,że opcja zostawienia jej z czasem wyjdzie z mojej strony.Kocham ją i nie raz jej mówiłem,żeby znalazła sobie faceta,który takich problemów nie ma,ale ona nie chce zmian(widać,że jest silnie zakochana)
@mlg20: zastanów sie kto tu się zachowuje egoistycznie, masz pretensje do dziewczyny, że nie chce brać tabletek anty ale jeśli chodzi o Twoją osobę to twierdzisz, że nie bedziesz faszerował się zadnymi tabletkami , robisz k---e z logiki
@mlg20: Seksuolog jeszcze raz - oboje, na mirko problemu nie rozwiążesz, może laska Cię przekona do gumy? Niech sama zakłada, niech wspomoże oralem, niech podkręca ile wlezie. Przerabiam dość podobny problem do Twojego, powodzenia cumplu i takie tematy podejmuj tylko na żywo, na fejsie Ci zalawiruje odpowiedziami i będziesz miał myślenicę.
@Serendipity89: Na razie nie faszeruje się farmakologią,ale już powoli zaczynam.Nie na wzwód bo z tym problemu nie ma,a jak u części facetów z wczesnym dojściem.Ciężka jest kontrola tego kiedy się dojdzie wiedząc,że może nadejść to w każdej chwili,a u mnie bywa różnie. Na ten moment będę przechodził trening ćwiczeń mięśni kegla no i spróbuje z tabletkami, które wydłużają stosunek więc o to się nie martwie bo wiem, że da się
@mlg20: Najwyraźniej jej aż tak bardzo nie przeraża myśl o ciąży. Należy jednak zastanowić się nad innymi metodami. Tabletki i p----------y są najpopularniejsze, ale nie jedyne. Kalendarzyk jest ryzykowny(oczywiście nie aż tak jak brak jakiegokolwiek zabezpieczenia) dlatego może poszukaj czegoś jeszcze innego. Przeczytaj sobie np. o tym
@easyrideress: Powiedzmy ze mam stycznosc z wieloma obecnie kobietemi ktore od pierwszej miesiaczki biora tabsy(taka polityka w holandii). Nie ma takiej ktora nie ma jakis problemow przez wlasnie tabsy :). Nie mowie ze sa takie ktore nie maja zadnych problemow. Mowie tylko ze w tej grupie ktora znam nie ma takiej :)
@JohnLemon: to było odnośnie utraty libido. Ja znowu znam mnóstwo dziewczyn, które tego libido nie straciły. Zresztą hormony to taka rzecz, której nie można odnosić do ogółu. Niektóre tyją, niektóre tracą libido, niektórym wyskoczą pryszcze, a inne nie mają żadnych skutków ubocznych. Skoro wszystkie Twoje znajome mają problemy, to powinny zmieniać tabletki, aż znajdą dla siebie odpowiednie..
@JohnLemon: Co to są globulki?
Słyszałem,że aktywność fizyczna+ specjalna dieta(sojowa) pomaga na taki problem.Znaczy wzwód nie zanika zawsze w gumie. Nie wiem ile w tym prawdy bo aktywność jako tako mam( niekiedy basen,rower,ćwiczenia w domu i w niedługim czasie powrót na siłownie)
Co najdziwniejsze nie mogę jej rozgryźć, a jesteśmy już ze sobą jakieś pół roku.Otóż właśnie te wszystkie
@mlg20: w sumie w takim stopniu egoistyczne jak twoje podejście do gum