Aktywne Wpisy

njay +122
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz
Gaboleusz +278
#papiez
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

#gtav
Nie wpadłeś na pomysł, że ktoś nie chce być z tym pajacem w ekipie, bo po prostu jest irytujący?
To jaka jest teraz jedyna i prawilna ekipa na Ps4?
No ok, ale ty w tym nie uczestniczysz to o co cie d--a boli?
TL:DR
Ale nieee - zróbmy pierdyliardową ekipę, która rzucimy po tygodniu bo nikt nie
Nie obchodzi mnie to, tak samo jak i osób, które do mnie dołączyły, bo my w przeciwieństwie do ekipy termosa mamy zamiar grać dla przyjemności, nie byle kogoś "zaorać" czy pokazać jacy jesteśmy zajebiści nagrywając swój szpetny pysk do kamerki jako pseudoyoutuberzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Ile tych ekip niby jest, ze mowisz o pierdyliardzie? 2? 3?
Druga sprawa, ze nikt waszych konsolowych ekip sie nie czepia, wiec nie wiem co Ciebie boli ekipa z #pcmasterrace
Skrzyknij sobie ludzi do tej swojej i po problemie, u nas jest raptem 40osob. Jak sie postarszasz to ogarniesz 3x tyle u siebie :)
A można być w dwóch ekipach?