Wpis z mikrobloga

Mireczki krótko! Prom kosmiczny do 17MLD$. Ma się dobrze prowadzić, mało palić. W pełni wyposażony - wiadomo GPS, tempomat, generator tlenu i oczywiście z fajnym zestawem audio. Które modele to najczęściej ulepy od mirka handlarza? Słyszałem że szpachla pęka przy przebijaniu atmosfery. Wole teraz więcej dać ale ma być po wymianach pasków, olejów, ogniw, generatorów, etc. Opłaca się jeszcze sprowadzać z poza galaktyki, czy opłaty duże? Oczywiście uprawnienia kosmonauty mam, teraz jeszcze jestem w trakcie wyrabiania prawa jazdy kategorii sternik międzyplanetarny.
!! #motoryzacja #kiciochpyta #pytanie #promykosmiczne #heheszki
  • 17
@nawri: Ja mam na zbyciu prawie nowy, jeszcze cyca ssie. Najważniejsze, że to nasz z galaktyki, wiec cła nie ma. Broń Boże szpachlowany. Wszystko zrobione profesjonalnie na tertytko. Cena... Przyjdź z litrem do mnie to dogadamy się
@pietrek16: a trzeba przelaczac lpg na paliwo rakietowe przy przebijaniu przez atmosfere czy sa automaty, zieloy jestem

@Trezzy: jaki rocznik bo ja chce cos po 1945 bo ubezpieczenie miedzyplanetrarne tansze. Mam spirytus w proszku to powoli wstawiaj wode na ogrzewach czasteczkowy.
@nawri: Powiem tak. Z rocznikiem jak z ceną... Dogadamy się :D żona zrobi schabowe z mięsa reptilianina, żeby na pusty żołądek spirytu nie pić!
@nawri Jak juz kupisz to pamietaj o przyciemnieniu szyb bo przelatywanie blisko gwiaz strasznie irytuje. Do tego lpg drogo wychodzi, lepiej kup maszty na galaktyczny wiatr najlepiej firmy Armgedon, nalepki na zderzak "sex instruktor", specjalny dlugopis piszacy bez grawitacji. Koniecznie zainwestuj w pokrowiec antymeteorytowy bo Ci lakier porysujo.. to wszystko w naszym sklepie galactictrip.com, jak sie zarejestrujesz dzis to masz znizke na spacecoiny (miedzygalaktyczna waluta w naszym internetowym kantorze).
Mam nadzieje, ze
@Hubstein: gdyby nie fakt że dostanę zniżkę to zgłosiłbym wiadomość jako spam. Długopis trochę drogawy, zamówiłem ołówek. Za to skuszę się na generatory sztucznej grawitacji pod warunkiem że mi opuścicie. No co Mirkowi z wypoku ceny nie opuścisz?
@nawri: Ale to ma byc prom rodzinny czy cos ekstra? Bo na SpaceTV ostatnio pokazywali fajny dwuosobowy StarKiller w ciekawym chromowanym lakierze. Jako ze za taka cene to moze lepiej sie w centrum Drogi Mlecznej nie pokazywac ale w dalszych ukladach mozna na to wyrywac. Wazne ze nowka ze stoczni kosmicznej. Bo do Annihilatora3000 musialbys sporo dolozyc albo kupic mocno obity po rajdzie gwiezdnym.