Aktywne Wpisy
Nieuk0192 +779
Xeardo +48
Przypominam: Platforma Obywatelska to partia prorosyjska, reprezentująca interesy kacapstanu.
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom
od 5 dni mam internet z cyfrowego polsatu no i działa beznadziejnie wolno.
umowę podpisywałem poprzez kuriera. Więc jest coś takiego że mam 14 dni testowych. Prawda?
To w jaki sposób zerwać/odstąpić od umowy ? i od kiedy liczą się te 14 dni? od momentu podpisania czy aktywowania usługi (to 2 dni różnicy).
Dzięki za pomoc :)
#pytanie #pytaniedoeksperta #internet #umowa #cyfrowypolsat
pisemnie