Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +192
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
deeprest +319
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
#przedipo #heheszki
No k---a rzeczywiście. Może i tak jest jeśli chodzi o stuleje które nie wychodzą z piwnicy, przypadkiem poznają różowego 6/10 który nie wiadomo jakim cudem jest zainteresowany znajomością z takim kimś. Ale taki Pierce Brosnan może mieć każdą, przystojny, bogaty i tak dalej...
'mowilam, ze nie chce tyle slodyczy' 'oj kochanie chodz jedz' Wciskaja sprytnie na sile w nas, zeby nam d--y urosly. Pozniej juz nikt nas nie chce. Sprytne, przebiegle bestyje
@feldmarszalek: nie bede dyskutowac z 'k--------m' albo zmienisz jezyk wypowiedzi albo idz stad
Nieźle się tłumaczysz, ale to tak nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@feldmarszalek: niby z czego? Moja pupa ma sie dobrze :P
@Farrahan mowilam, ci ze to geny :D
@Middle-Earth: Jeżeli kobieta przestaje być atrakcyjna fizycznie, facet zaczyna się częściej rozglądać. Nie znam kobiety, która byłaby warta zatrzymania przy sobie, gdyby przestała o siebie dbać.
Oczywiście mogą zaistnieć pewne szczególne okoliczności.
@Francisco_dAnconia: to idzie tez w druga strone, tylko niestety taka przypadlosc dlugoletniego zwiazku, ludzie czuja sie swobodnie przy sobie.
Nie mam tez zamiaru latac 24h w makijazu przed facetem, zeby mu sie przypodobac.