Nie chodziło mi o analizę techniczną, rysowanie kresek, i wróżenie z fusów przez kuców z majątkiem 0.5 btc, tylko jak się prezentują buy/sell walle na huobi.
@Kaeste: czyli napisałeś "analiza" ale tak naprawdę tego nie napisałeś, ok spoko rozumiem ;)
Wiesz dlaczego popieram idee @oniee ?? Nie dlatego, że on namawia do grania na giełdzie (jak każdy debil i nawet nie debil myśli) ale dlatego, że on uczy samodzielnego myślenia. Jego przesłanie jak mi się wydaje to MYŚL SAMODZIELNIE, PRZESTAŃ BYĆ BARANEM W STADZIE I NIE BĄDŹ NIEWOLNIKIEM (pracuj dla
@StayOut: jako, że często się z Tobą zgadzam bo twoje prognozy są chyba najtrafniejsze tutaj, nie powiem że to nie prawda ale powiem, że nie można ślepo tylko na analizie opierać się.
@pawlo74: zgadzam się. Trzeba mieć jeszcze zdrowy rozsądek jednak dobra analiza techniczna jest bardzo pomocna w odczytywaniu jak zachowa się cena choć ciężko przewidzieć ją z chirurgiczną dokładnością :-) Na giełdach jest pełno botów szczególnie na okcoinie, a one opierają sie na matematyce, schematy się powtarzają i można je przewidzieć.
@tyskieponadwszystkie: kurde podaj adres btc, odkryłeś przede mną tajemnicę inwestowania, teraz to na pewno zarobie miliony, podaj mi tlyko taki drobny szczegół kiedy wiesz że jest górka a kiedy dołek :P
Jakbyście się zastanawiali jak tam wygląda ochrona danych, które przekazujecie państwu to pisowski minister właśnie upublicznił na twitterze jakie leki przepisał sobie lekarz, wymieniając go z imienia i nazwiska XD #mobywatel #medycyna #lekarz #neuropa
#kryptowaluty #bitcoin #huobi
@oniee: jak boga kocham wiedziałem, że tak odpowiesz :D
@Kaeste: tu masz analize http://www.wykop.pl/wpis/12045825/bitcoin-dzisiaj-w-nocy-btc-wzrosnie-do-260-zobaczy/
Nie chodziło mi o analizę techniczną, rysowanie kresek, i wróżenie z fusów przez kuców z majątkiem 0.5 btc, tylko jak się prezentują buy/sell walle na huobi.
@Kaeste: czyli napisałeś "analiza" ale tak naprawdę tego nie napisałeś, ok spoko rozumiem ;)
Wiesz dlaczego popieram idee @oniee ?? Nie dlatego, że on namawia do grania na giełdzie (jak każdy debil i nawet nie debil myśli) ale dlatego, że on uczy samodzielnego myślenia. Jego przesłanie jak mi się wydaje to MYŚL SAMODZIELNIE, PRZESTAŃ BYĆ BARANEM W STADZIE I NIE BĄDŹ NIEWOLNIKIEM (pracuj dla
@StayOut: jako, że często się z Tobą zgadzam bo twoje prognozy są chyba najtrafniejsze tutaj, nie powiem że to nie prawda ale powiem, że nie można ślepo tylko na analizie opierać się.