Wpis z mikrobloga

Mirko jest przereklamowane. Kiedyś tu było całkiem fajnie, a społeczność powodowała, że warto było poświęcić pół godziny dziennie na przejrzenie gorących. Do tego ciekawe wydarzenia, czasem dyskusje na poziomie między ekspertami a nie "ekspertami". Grono się całkiem polubiło, choć nigdy nie brakowało idiotów. Mirko było lubiane przez większość. Mi się zdaje, że w pewnym momencie zaczęli przychodzić tu ludzie, którzy chcieli się przypodobać i robią wszystko w tym celu a większość się boi napisać, że mirko dzisiaj jest #!$%@?.

#!$%@? się dla plusów, obrażanie Papieża (serio), masa prawdziwych, nie takich udawanych #!$%@?, żałosne memy, rozdajo etc.

Wczoraj żeście pokazali #!$%@? mózgowe.

Połowa, jak nie większość tutaj, zachowuje się tak samo jak firmy, które są tu obecne. Najpierw tydzień studiowania "hehe, ale śmiesznego slangu" a potem pisanie wszystkiego pod publikę. No bo #!$%@? się za plusy za pomocą robienia sobie zdjęć to jedno, ale pisanie wszystkiego i zawsze pod publikę to podobny idiotyzm.

Generalnie to #!$%@?łbym ten stan rzeczy, ale szkoda tych kilkudziesięciu (może stu) fajnych ludzi, którzy zbudowali tu kiedyś atmosferę, którzy potrafili napisać coś ciekawego i którzy są w jakiś sposób wartościowi.

Król jest nagi. Mirko jest do dupy, słabe, i #!$%@? dzieciarnią od góry do dołu. Przyszedł ten czas kiedy każde wartościowe miejsce w necie zamienia się w gówno.

A jesteście co niektórzy tak #!$%@?, że boicie się nawet słowa złego napisać o mirko, no bo "mirko to ty szanuj". Jesteście (również co niektórzy) tak #!$%@?, że boicie się wyrazić zdanie o stronce, co to ją zabiliście, mimo że kiedyś to się serio dobrze czytało.

A właśnie taka lemijada ws. Papieża spowodowała, że kara znaleźli mega słaby punkt społeczeństwa i zaczęli to trolować. Mirko to dno i pięć metrów mułu.

#gorzkiezale
  • 42
  • Odpowiedz
@anonim1133:

No bywało fajnie, nie zaprzeczysz chyba. Chociaż mogło Ci się nie podobać.

PS. Dodam jeszcze absolutnego hiciora. Niestety nie mam linku, ale w jednej dyskusji jakiś ktoś powiedział, że ma nastoletnią córkę a jakaś totalna, denna #!$%@? dopytywała się czy jest "ruchable"
  • Odpowiedz
@Banaszek: Wbrew pozorom to wciąż znaczni bardziej wartościowe miejsce niż jakiś kwejk czy cuś. Zależy jak się chce z niego korzystać. Możesz przeglądać tylko tagi, które cię w jakikolwiek sposób interesują a resztę olać. Pod specjalistycznymi tagami nie ma śmiecenia.
  • Odpowiedz
@tomszczyk:

Już nie wspominając o futerkowym seksie i o tym, że ciągle, wszędzie tylko CYCKI CYCKI CYCKI #!$%@?, bo nie mogę obejrzeć mirko nigdzie bez blokowania połowy popularnych tagów.
  • Odpowiedz
@Banaszek: też mam powoli dosyć mirko bo stało się mocno gówniane. Niestety póki co nie znalazłem lepszej alternatywy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Trebron_Kugelszwanc: próbuje się przekonać do reddita ale póki co kiepsko to idzie. Strasznie jest według mnie nieczytelny :/
  • Odpowiedz
@Banaszek:
@Blaskun: Dokładnie, plusy to rak. Skoro każdy się zgodzi z tym, że większość ludzi to debile na tyle nieświadomi swojej głupoty, że nie warto im tego tłumaczyć, to dlaczego te treści, które spodobały się największej ilośći osobom są wyróżniane?
  • Odpowiedz