Aktywne Wpisy

Linnior88 +14
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
JessePinkman38 +83
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
źródło: 1000013557
Pobierz

#!$%@? się dla plusów, obrażanie Papieża (serio), masa prawdziwych, nie takich udawanych #!$%@?, żałosne memy, rozdajo etc.
Wczoraj żeście pokazali #!$%@? mózgowe.
Połowa, jak nie większość tutaj, zachowuje się tak samo jak firmy, które są tu obecne. Najpierw tydzień studiowania "hehe, ale śmiesznego slangu" a potem pisanie wszystkiego pod publikę. No bo #!$%@? się za plusy za pomocą robienia sobie zdjęć to jedno, ale pisanie wszystkiego i zawsze pod publikę to podobny idiotyzm.
Generalnie to #!$%@?łbym ten stan rzeczy, ale szkoda tych kilkudziesięciu (może stu) fajnych ludzi, którzy zbudowali tu kiedyś atmosferę, którzy potrafili napisać coś ciekawego i którzy są w jakiś sposób wartościowi.
Król jest nagi. Mirko jest do dupy, słabe, i #!$%@? dzieciarnią od góry do dołu. Przyszedł ten czas kiedy każde wartościowe miejsce w necie zamienia się w gówno.
A jesteście co niektórzy tak #!$%@?, że boicie się nawet słowa złego napisać o mirko, no bo "mirko to ty szanuj". Jesteście (również co niektórzy) tak #!$%@?, że boicie się wyrazić zdanie o stronce, co to ją zabiliście, mimo że kiedyś to się serio dobrze czytało.
A właśnie taka lemijada ws. Papieża spowodowała, że kara znaleźli mega słaby punkt społeczeństwa i zaczęli to trolować. Mirko to dno i pięć metrów mułu.
#gorzkiezale
@Banaszek: Nie przypominam sobie takiej sytuacji
No bywało fajnie, nie zaprzeczysz chyba. Chociaż mogło Ci się nie podobać.
PS. Dodam jeszcze absolutnego hiciora. Niestety nie mam linku, ale w jednej dyskusji jakiś ktoś powiedział, że ma nastoletnią córkę a jakaś totalna, denna #!$%@? dopytywała się czy jest "ruchable"
Ale idiotów jest tu dużo...
Już nie wspominając o futerkowym seksie i o tym, że ciągle, wszędzie tylko CYCKI CYCKI CYCKI #!$%@?, bo nie mogę obejrzeć mirko nigdzie bez blokowania połowy popularnych tagów.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Kuork: wyborny żarcik, milordzie.
@Trebron_Kugelszwanc: próbuje się przekonać do reddita ale póki co kiepsko to idzie. Strasznie jest według mnie nieczytelny :/
@Blaskun: Dokładnie, plusy to rak. Skoro każdy się zgodzi z tym, że większość ludzi to debile na tyle nieświadomi swojej głupoty, że nie warto im tego tłumaczyć, to dlaczego te treści, które spodobały się największej ilośći osobom są wyróżniane?