Jestem z Bydgoszczy, ale pamiętam jak dziś ten widok - pierwsza przejażdżka warszawskim metrem za dzieciaka i wysiadka na tej stacji, gdy wyglądała jak na pierwszym foto... Odczucia jak po wyjściu z Vault 101 (⌐͡■͜ʖ͡■)
1995 - zadupie z metrem. 2015 - zakorkowane zadupie z metrem i masą ludzi. Warszawiacy bywają tam bardzo rzadko. Odebrać coś zamówionego przez internet osobiście, kiedy ktoś znajomy jakimś zbiegiem okoliczności tam zamieszkał, ewentualnie przez pomyłkę, wyjeżdżając rowerem złą ścieżką z Lasu Kabackiego. ( ͡°͜ʖ͡°)
@bzooora: Korków na Kabatach raczej nie ma. W godzinach szczytu potrafi się zrobić nasilony ruch, ale daleko temu do korków
@Twardy__twardziel: Chyba dawno nie jechałeś tą trasą. Dworzec został odremontowany ze względu na barak dworca Fabrycznego, który za parę miesięcy (?? lat..) będzie otwarty.
@Namespoofer: @amoook: @Desperated: Nikt nie zauważył krzywych napisów "kabaty" na tabliczkach na prawym zdjęciu? ( ͡°͜ʖ͡°) Uważam mój trolling za udany
Za małolata śmigaliśmy tam na rowerach, z Imielina był rzut beretem i co prawda tego na zdjęciach nie widać, ale w okolicy były już bloki – Kabaty bliżej Rosoła, no i Natolin za Laskiem Brzozowym też już był.
@Namespoofer: moze @bzooora czerpie wiedzę na temat Ursynowa i Kabat z Alternatyw, jak Balcerka z Pragi "przesiedlali" wtedy to był faktycznie koniec świata, a do Wilanowa na wykopki jeździli, więc można było marudzić. Teraz to moim zdaniem najlepsza dzielnica do zamieszkania, chętnie bym, tam wróciła, a po mieszkaniu w np na Ochocie - okolice Pomnika Lotnika czy na Mokotowie - przy metrze Wilanowska to tam był raj na ziemi. Jest tam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bzooora: Korków na Kabatach raczej nie ma. W godzinach szczytu potrafi się zrobić nasilony ruch, ale daleko temu do korków
o fuck... sam jestem w matriksie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Uważam mój trolling za udany
@dzikiczytelnik: tak działa wolny rynek :)