Aktywne Wpisy
369zszywek +51
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
dream_big +202
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
¬ #jacekwilk, Polityka przy kawie, TVP1, 01 kwietnia 2015 roku
źródło 10:20
#knp #polityka #4konserwy #neuropa #4kuce
DW: #2zdrajcy #korwin #partiakorwin
@franekfm: Czyli jest szansa na projekt konstytucji jeszcze przed wyborami?
Widzę, że mamy tutaj bandę dzieci, która ch… ma pojęcie jak się sprawy w życiu załatwia.
Plany obrony narodowej też mają wisieć w necie na stronce?
##!$%@?
Przede wszystkim po to, żeby banda debili gówno się znająca na prawie nie spamowała mi swoimi idiotycznymi uwagami – zwłaszcza dotyczy fanatycznych psychokucy, które gówno umieją i uczyć im się nie chce a czepiali by się wszystkiego z każdej strony.
Trzeba być albo debilem albo w ch… nie rozumieć co się popiera ale tym samym to czyni z takiej osoby debila.
Musisz się nauczyć, ze jesteś zwykłym ziarenkiem piasku, które gówno w życiu ma do powiedzenia i gówno mieć będzie. A strzelanie fochów w demokracji i pokazywanie
@wspolrzednebiegunowe: rozbawiłeś mnie bardzo, tą wypowiedzią pokazuje jak bardzo ch… rozumiesz z tego co się dookoła Ciebie dzieje.
Straszenie zgrzytaniem zębów – emotechniki jak w przedszkolu.
Po co Wilk w ogóle wystartował, skoro na zdobyciu głosów mu nie zależy?
Będzie powtórka z rozrywki?