Aktywne Wpisy
vieniasn +65
byłem sobie rasistą takim w żartach ale odkąd mam sąsiadów hinduskich to już nie tylko w żartach
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
- oczytałem się o świetnym serwisie - na gwarancji wymieniają każdy czytnik na nowy, jak dostaniesz wersję z reklamami (to nic, że reklamy nie przeszkadzają w czytaniu) to ściągają je po jednej rozmowie na czacie, jak Ci się skończy gwarancja to bardzo często za oddanie im starego i zepsutego czytnika można dostać spory rabat na nowy
- kolekcje - wtedy żaden inny czytnik nie pozwalał na organizację książek, a tak od początku mam osobne foldery na mangę, fantasy, naukowe, codzienną prasówkę itd.
- ilość aplikacji - teraz już nie mam jak, bo jeżdżę do pracy samochodem, ale dawniej za pomocą stron takich jak Klip.me wrzucałem na Kindle co rano ulubioną prasę do poczytania dla informacji z kraju i ze świata. Wszystko konfigurowalne, proste i automatyczne.
- chmura - najważniejsza rzecz zdecydowanie na koniec. Posiadanie Kindle to po prostu wygoda. Klikam na dowolnym sklepie książkę, daje Send to Kindle i po kilku minutach mam książkę na czytniku. Nie muszę bawić się z kablami, podłączaniem, aplikacjami itd. Po prostu robię zakupy w wolnej chwili, a chwilę później po prostu czytam. To samo działa dla wysyłania książek pobranych
@Sarpens:
Dzięki cumple za wyczerpujące odpowiedzi. Poszukam zatem Kindla. Poradzcie jeszcze proszę czy szukać na allegro czy lepiej u źródła?
@Sarpens: Dzięki !
http://cyfranek.booklikes.com/post/1046359/jak-kupic-czytnik-amazon-kindle-w-niemieckim-oddziale-amazon
Przy zakupie paperwhite dają teraz bon na 20 EUR na następne zakupy:
http://cyfranek.booklikes.com/post/1135789/kindle-paperwhite-2-z-rabatem-20-eur-swiateczna-promocja-w-amazon-de