Aktywne Wpisy
Koner1391 +8
co myślicie o tym gościu? ma dużą oglądalność, ja obstawiam, że jest szurem, wszystko wie najlepiej
#ukraina
#ukraina
deziom +365
Afera z Collegium Humanum. Pisowcy stworzyli sobie drukarnie dyplomów:
- Zmienili prawo, powtarzam specjalnie #!$%@? zmienili prawo i znieśli wymóg zdania trudnego egzaminu państwowego, który był wymagany żeby objąć stanowisko w spółkach skarbu państwa (chyba na wyższych stanowiskach, ale nie jestem pewny)
- Jak już zmienili prawo, to wystarczyło miec tytuł MBA. W sumie to jest prestiżowy tytuł, który dosyć dużo kosztuje i nie jest aż tak łatwo go zdac, szczególnie na
- Zmienili prawo, powtarzam specjalnie #!$%@? zmienili prawo i znieśli wymóg zdania trudnego egzaminu państwowego, który był wymagany żeby objąć stanowisko w spółkach skarbu państwa (chyba na wyższych stanowiskach, ale nie jestem pewny)
- Jak już zmienili prawo, to wystarczyło miec tytuł MBA. W sumie to jest prestiżowy tytuł, który dosyć dużo kosztuje i nie jest aż tak łatwo go zdac, szczególnie na
Jest to filtr ferrytowy żywiący się zakłóceniami przetwornic impulsowych.
Jest to filtr ferrytowy
żywiący się zakłóceniami
przetwornic impulsowych.
#filtr #ferryt
Komentarz usunięty przez autora
@dj_mysz: Bardzo ciekawe znalezisko, warto jeszcze dodać że jest to filtr ferrytowy żywiący się zakłóceniami przetwornic impulsowych.
ლ(ಠ_ಠლ)
Jest to filtr ferrytowy. Zapobiega zakłóceniom od przetwornic impulsowych.