Wpis z mikrobloga

jakbym dostał wezwanie to bym pociał i zjadł, mam gdzieś te ich śmieszne konsekwencje a jeżeli wszyscy inni zrobią tak samo to co? milion ludzi będą siła wyciagać, jasne że zawsze jakieś ułomki na umyśle sie trafią co życie za ojczyzne hurr durr oddadzą ale niech se idą, ja w tym gównie nie zamierzam sie babrać wole być ruską autonomią, i niech nas podbiją bez przemocy, a nasze wojsko jak tak chce to niech se walczy rozbiją ich w tydz i będzie po problemie, nigdy chujów nie lubiłem #wojsko #mobilizacja
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i niech nas podbiją bez przemocy

@turbek: rosyjska swołocz? xD
A myślisz, że niby czemu mówi się, że Rosja to nie kraj, a stan umysłu? xD
To już od takich #podludzie jak Ty szanuję bardziej tych, co chcą s--------ć, bo mają na tyle zdrowego rozsądku, by wiedzieć, czym może się skończyć życie pod ruskimi.
  • Odpowiedz
@LooZ: Moglibyście się zająć inteligentną propagandą, by Rosjanie też nie chcieli się garnąć do wojska i problem byłby rozwiązany.
  • Odpowiedz
@ChomikSon: to właśnie wole żeby ten rusek przyszedł mi pod dom i stane do walki ale nie chce przez ostatnie miesiące mojego zycia tułać sie po jakis poligonach z ludźmi których nie znam, wole spędzić ten czas w domu z rodziną
  • Odpowiedz