Wpis z mikrobloga

jakbym dostał wezwanie to bym pociał i zjadł, mam gdzieś te ich śmieszne konsekwencje a jeżeli wszyscy inni zrobią tak samo to co? milion ludzi będą siła wyciagać, jasne że zawsze jakieś ułomki na umyśle sie trafią co życie za ojczyzne hurr durr oddadzą ale niech se idą, ja w tym gównie nie zamierzam sie babrać wole być ruską autonomią, i niech nas podbiją bez przemocy, a nasze wojsko jak tak chce to niech se walczy rozbiją ich w tydz i będzie po problemie, nigdy chujów nie lubiłem #wojsko #mobilizacja
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@turbek: gdyby nie tacy hurr durr za ojczyznę dawno byłbyś ruska dziwką i nie miałbyś pewnie na chleb. Siedź dalej pryszczaty gnojku przed monitorem i opalaj swój czerwony ryj. Zginiesz w sztumie
  • Odpowiedz
@turbek: Gdy widzę takie wpisy to aż mnie hipokryzja autorów po mordzie wali. Hur dur, nie będę walczył za ten gówniany kraj, nienawidzę go. Jaki ja jestem super.
Jeśli uważasz ten kraj za tak bezwartościowy to dlaczego się jeszcze nie wyprowadziłeś z niego? Bądź konsekwentny- żyjemy w takich czasach, że można to zrobić bez trudu.
  • Odpowiedz
@turbek: Ale co Ty jakiś masochista jesteś? dlaczego mieszkasz w miejscu, które dla ciebie nic nie znaczy, którym wręcz gardzisz? gdzie szacunek do własnej osoby? możesz patrzeć w lustro?
  • Odpowiedz
Nie chcę cię martwić. Jest dokładnie odwrotnie - to twoje życie jest g---o warte, a nie Polska.

@LooZ: Nie chcę cię martwić. Jest dokładnie odwrotnie - to twoje życie jest g---o warte.
Powtórzę to, co wcześniej napisałem, bo może nie czytałeś:
Nawet nazwa kraju Rzeczpospolita sugeruje, że ma się do czynienia z obiektem - czyli z czymś, co nie odczuje, że się za niego walczy. Walka za rzecz, to
  • Odpowiedz
oczywiście zostałem zwyzywany, ale wg mnie każdy powinien miec wolny wybór, jak ktoś chce niech idzie i walczy, ja wole zostać i zaczekać na rozwój sytuacji, zginąć i nie męczyć sie wcale albo zamieszkać w nowej rzeczywistości, nie chce żeby mnie ktos siła targał i skazywał na śmierć, jak to wg was jest objaw choroby i kretynizmu to spoko
  • Odpowiedz
@turbek: wierzysz w Boga? jak tak to szybciej trafisz do nieba, a jak nie to w czym problem? I tak umrzesz i wszyscy o Tobie zapomną. Lepiej już umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.
  • Odpowiedz