Wpis z mikrobloga

Mirki, powiedzcie mi kim wg Was jestem. Nie licząc #przergyw #stulejarz bo w zasadzie to całe mirko jest takie

Nie lubie Bronka, nie lubie Tuska, śledzę wszystkie afery, taśmy przekręty. Tak samo uważam że ani PIS ani SLD ani PSL nic w tej kwestii nie zmienią. Nie jestem kucem ,aczkolwiek nie mogę odmówić Korwinowi w wielu sprawach racji. Ale niestety okazuje się, że Korwin jest katolem i kolejny minus. Z kolei kiedy ktoś jest normalnym człowiekiem i nie wierzy w te katolickie bzdury to okazuje się lewakiem i pakuje socjal w ciapaków.

I tak na prawdę c--j wie. Nie lubie lewactwa, chyba wiadomo dlaczego. Prawactwo byłoby w porządku gdyby nie zawierzali wszystkiego bogu, jakby nie wiem co dla nas zrobił. I nie jest to #gimboateizm po prostu uważam, że jeżeli ktoś wierzy w jakiekolwiek bóstwo zamiast polegać na sobie jest po prostu słabym człowiekiem. A spróbuj w Polsce powiedzieć, że masz w dupie kóściól i boga to będą Cie wytykać palcami. A wyjechać też źle bo wszędzie pełno tolerancyjnych i pracowitych imigrantów z południa. Jedyna dobra rzecz w polsce to (w miare) czystość rasowa.

I tak źle i tak niedobrze ; /

#przemysleniazdupy #4konserwy #neuropa #oswiadczenie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zly_dzien: jeśli chodzi o religie to na pewno. Gdybym doznał jakiegokolwiek objawienia nie wiem, czegoś wyższego, to co tydzien klęczałbym pod kościołem. Niestety moi katoliccy znajomi tłumaczą to w ten sposób, że jestem na tyle mało uduchowiony, że nigdy tego nie doświadcze +szatan jest zawsze przy mnie bo nie wierzę :D #logikakatoli
  • Odpowiedz
@omik: na wykopie siedzę od 4 miesięcy, czytam od 5. Niespecjalnie miało to wpływ na moje poglądy. Raczej relację z rówieśnikami plus wiele instytucja kościoła. Wykop czytam bo mogę sobie wyrobić opinie o Komorowskim. Skąd mam brać te wszystkie jego kompromitujące filmy. W tv tego nie pokazą
  • Odpowiedz
@TrudnoCoRobic: racjonalnie można podchodzić również do tematów innych niż religia. Można bowiem bez cienia wierzeń czy marzeń patrzeć np. na świat polityki. Warto zauważyć, że gdybyś miał znaleźć partię która w 100% Ci odpowiada to powinieneś sam ją założyć.
Może fakt, bardziej by tu pasowało słowo realista - realnie patrzysz na świat. Wiesz, że krzywdę może Ci wyrządzić beznadziejny polityk rządzący krajem, a nie zemsta bóstwa za jedzenie kiełbasy w
  • Odpowiedz
Wykop czytam bo mogę sobie wyrobić opinie o Komorowskim. Skąd mam brać te wszystkie jego kompromitujące filmy.

@TrudnoCoRobic: szkoda, ze nie było Cię tu przed 2011 . Wtedy nie było cenzury na wykopku i nie trzeba było nawet konta zakładać, aby zobaczyć ciekawe polityczne treści na głównej.
  • Odpowiedz
@TrudnoCoRobic: Nie sądzę :P wśród udzielających się osób o poglądach konserwatywno-liberalnych wbrew pozorom praktycznie nie widać osób szczególnie religijnych.

po dojściu do władzy już to katolstwo byłoby konsekwentnie wporwadzane w moje życie.

W jaki sposób i niby czemu miałoby tak być?
  • Odpowiedz
Z kolei kiedy ktoś jest normalnym człowiekiem i nie wierzy w te katolickie bzdury to okazuje się lewakiem i pakuje socjal w ciapaków.

@TrudnoCoRobic: Sądząc po takich urojeniach to jesteś mentalnym prawakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz