Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1070
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +13
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Nie lubie Bronka, nie lubie Tuska, śledzę wszystkie afery, taśmy przekręty. Tak samo uważam że ani PIS ani SLD ani PSL nic w tej kwestii nie zmienią. Nie jestem kucem ,aczkolwiek nie mogę odmówić Korwinowi w wielu sprawach racji. Ale niestety okazuje się, że Korwin jest katolem i kolejny minus. Z kolei kiedy ktoś jest normalnym człowiekiem i nie wierzy w te katolickie bzdury to okazuje się lewakiem i pakuje socjal w ciapaków.
I tak na prawdę c--j wie. Nie lubie lewactwa, chyba wiadomo dlaczego. Prawactwo byłoby w porządku gdyby nie zawierzali wszystkiego bogu, jakby nie wiem co dla nas zrobił. I nie jest to #gimboateizm po prostu uważam, że jeżeli ktoś wierzy w jakiekolwiek bóstwo zamiast polegać na sobie jest po prostu słabym człowiekiem. A spróbuj w Polsce powiedzieć, że masz w dupie kóściól i boga to będą Cie wytykać palcami. A wyjechać też źle bo wszędzie pełno tolerancyjnych i pracowitych imigrantów z południa. Jedyna dobra rzecz w polsce to (w miare) czystość rasowa.
I tak źle i tak niedobrze ; /
#przemysleniazdupy #4konserwy #neuropa #oswiadczenie
Może fakt, bardziej by tu pasowało słowo realista - realnie patrzysz na świat. Wiesz, że krzywdę może Ci wyrządzić beznadziejny polityk rządzący krajem, a nie zemsta bóstwa za jedzenie kiełbasy w
@TrudnoCoRobic: szkoda, ze nie było Cię tu przed 2011 . Wtedy nie było cenzury na wykopku i nie trzeba było nawet konta zakładać, aby zobaczyć ciekawe polityczne treści na głównej.
W jaki sposób i niby czemu miałoby tak być?
@TrudnoCoRobic: Sądząc po takich urojeniach to jesteś mentalnym prawakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cel osiągnięty