@vaxx: kurs na over 1,5.. leci po 5,00.. z tego co obczailem z Arezo im sie zawsze ciezko gralo w przeszlosci.. ale teraz Alessandria walczy o awans - http://www.flashscore.com/soccer/italy/lega-pro-group-a/standings/ wiec moze ta indolencja strzelecka to efekt stresu.. wiec jak wpadnie pierwsza bramka to poleci i druga.. a jak nie wpadnie pierwsza i bedzie 0-0 do 85.. to chyba bym kontrowal na Arezo..
@vaxx: takie mecze z lig anonimowych zawsze sa duza zagadka.. bo ktos tam moze nie chciec awansowac.. ktos komus mecz odposci.. uklady wiec moga wchodzic w gre jakies.. no ale zobaczymy.. ide zapalic.. a jak wroce byloby milo widziec Allesandrie prowadzaca 0-2 :)
@vaxx: mowilem ci :)) to moze byc uklad.. ja te 2,5 jurka odzaluje.. a jesli sie myle.. no to zawsze mam ten over 1,5 ktory postawilem po kursie 5,00..
@balast69: aaa, myślałem, że over 1.5 w całym meczu poszło. Jeśli na Alessandrię, to też czekam ;d zaczęli coś grać, właśnie strzelili bramkę, ale spalony :(
@vaxx: ale taki overek grany przy 0-0 jest jak widac nie tylko lepiej dwa razy lepiej platny niz zwykly win.. ale takze mecz moze zakonczyc sie remisem
wszystkie pewnie nie wejda, ale moze sobie ktos dobierze singielka
Caen to win - 2.10
Celta Vigo to win - 2.40
Tubize to score 1st - 3.10
Draw or Gornik Zabrze - 4.33
#bukmacherka #balast69inplay
wiec moze ta indolencja strzelecka to efekt stresu.. wiec jak wpadnie pierwsza bramka to poleci i druga.. a jak nie wpadnie pierwsza i bedzie 0-0 do 85.. to chyba bym kontrowal na Arezo..