Zamieniłem się z jedną z koleżanek zmianami, ja przychodzę za nią w czwartek, ona w niedzielę. Tym sposobem mam normalny weekend, zarabiając jednocześnie tyle samo kasy. Zapomniałem jednak uwzględnić zmiany w grafiku, a skutki mojego niedziałania miały się wkrótce ujawnić...
Wbijam w czwartek do lokalu, obecne dwie dziewczyny które miały obecnie zmianę pytają się: - Elo Anon, co cię sprowadza - No, pracuję dzisiaj za X - Eeee, no to sorry bo my specjalnie nie sprzątałyśmy bo X wczoraj nas #!$%@?ła to chciałyśmy się odpłacić, mam nadzieję że nie masz nam tego za złe - ##!$%@?
Dlaczego #rosja zamiast użyć swojej pozycji na planecie, gigantycznie wielkich surowców naturalnych do zbudowania bardzo bogatego kraju to ciągle próbuje #!$%@?ć region europy wschodniej i siebie samą przy okazji. #polska #ukraina #wojna
Zamieniłem się z jedną z koleżanek zmianami, ja przychodzę za nią w czwartek, ona w niedzielę. Tym sposobem mam normalny weekend, zarabiając jednocześnie tyle samo kasy. Zapomniałem jednak uwzględnić zmiany w grafiku, a skutki mojego niedziałania miały się wkrótce ujawnić...
Wbijam w czwartek do lokalu, obecne dwie dziewczyny które miały obecnie zmianę pytają się:
- Elo Anon, co cię sprowadza
- No, pracuję dzisiaj za X
- Eeee, no to sorry bo my specjalnie nie sprzątałyśmy bo X wczoraj nas #!$%@?ła to chciałyśmy się odpłacić, mam nadzieję że nie masz nam tego za złe
- ##!$%@?
#pracbaza #bekazrozowychpaskow #truestory i oczywiście bonus #pdk