Aktywne Wpisy

JonasKahnwald +82
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
źródło: IMG_20240921_171736
Pobierz
m4rciniak +175
Szanowni państwo, chciałem się pochwalić, że wczoraj dorobiłem się żony :-)
Tyle lat na wypoku, to i tutaj się pochwalę.
Edyta po pierwszych komentarzach: jesteśmy parą ok. 8 lat, z czego ponad 5 mieszkamy razem. Nie będzie zaskoczenia
Tyle lat na wypoku, to i tutaj się pochwalę.
Edyta po pierwszych komentarzach: jesteśmy parą ok. 8 lat, z czego ponad 5 mieszkamy razem. Nie będzie zaskoczenia
źródło: temp_file2046807855521850487
Pobierz

Teraz pojawia się pytanie, jak naprawić windowsa?
Mam na płycie #ubuntu nieibiańską nimfę, jak zainstaluję ją normalnie na dysku a potem dam update do najnowszej to nic się nie stanie?
#linux #windows #problemy #serwispc #naprawa #nieformat #kiciochpyta
@ElCidX: Ja nie używam, ale jak już to brał bym najnowsze z ubuntu.com
@anonim1133: Pytanie do was obu, jak sobie wydzielę teraz z dysku miejsce na ubuntu, a mam teraz tylko windowsa tam to nie będzie problemów potem z botowaniem?
Kiedyś jak instalowałem jakąś straszą wersję 8 coś, to zrobiła mi taki kipisz na dysku, że szok.
Ale nie ściągasz z ubuntu.pl, tylko z ubuntu.com?
Ściągnij to: http://www.ubuntu.com/download/desktop/windows-installer i zainstaluj Ubuntu tak, jak się instaluje normalną aplikację w Windzie.
Widzę, że przy wersjach ubuntu widnieje coś takiego jak amd64 to znaczy tyle co dla systemów 64 bitowych czy ma coś wspólnego z procesorami?