@trucha13657: Czapka może sobie leżeć na półce z przodu. Ważne, żeby mieć w sumie 3 lub 4 różne anteny na aucie, warto też jakąć dużą kamerkę powiesić koło lusterka
@trucha13657: Fajne auto tylko żeby nie ważyło tyle co czołg. Nawet wersje OPC osiągami bardzo nie zachwycają a co mówić o słabszych jednostkach. Nie to że jakieś mega zamulone ale na prawdę to auto waży co najmniej 200kg za dużo
Masz jakieś zastrzeżenie dot.wykonania wnętrza? Ogólnie bardzo mi się podobają, ale podobno to tylko ładna karoseria - takie opinie słyszałem, więc weryfikuję. :)
@Sindarin rejestracja Radomska, bo z Radomia auto, ale juz na innych blachac :) Tylko takie zdjecie posiadalem :) @D3lt4 prywatny :) Jezeli chodzi o wnetrze - kupilem go w stanie niemalze idealnym, kilka rysek na masce od kamieni, ale to standard raczej (auto z Belgii i martwilem sie, bylem tam i widzialem, ze co drugie auto "oznaczone", ale widzialem zdjecia i nie bylo nic niepokojacego). Wnetrze bardzo fajne, brakuje stacji multimedialnej, ale
#pokazauto
Masz jakieś zastrzeżenie dot.wykonania wnętrza? Ogólnie bardzo mi się podobają, ale podobno to tylko ładna karoseria - takie opinie słyszałem, więc weryfikuję. :)
@D3lt4 prywatny :) Jezeli chodzi o wnetrze - kupilem go w stanie niemalze idealnym, kilka rysek na masce od kamieni, ale to standard raczej (auto z Belgii i martwilem sie, bylem tam i widzialem, ze co drugie auto "oznaczone", ale widzialem zdjecia i nie bylo nic niepokojacego). Wnetrze bardzo fajne, brakuje stacji multimedialnej, ale