Wpis z mikrobloga

@Rumpertumski: Jak można wrzucić półgodzinny film który w całości składa się w 100% z hejtu? Ja nie lubię np hip hopu czy disco polo, ale żeby pieprzyć pół godziny na temat tego że ludzie którzy tego słuchają to geje/dresy/whatever to trzeba mieć naprawdę narąbane.
@Kazak77: ale chłop ma zupełną rację. Może siedzi w tym i się zna, plus ma wiedzę. A takie gimby słuchają gówna i się jarają, że to nie wiadomo co -.- Dobrze, że hejci z głową, bo może komuś oczy otworzy. Poza tym ja oglądam od początku i wybiła właśnie 16minuta :) Ja potrafię docenić każdy gatunek, mam szeroki repertuar. Ale najlepszy i tak jest hardstyle i pochodne, oraz okoliczne gatunki (hardtechno)
@RafiRK: Wiem o co chodzi- o mylenie gatunków. Też mnie wkurza, że Children of Bodom, Dark Tranquillity jest pakowane do jednego worka z emogejzespołami takimi jak The Sorrow czy Killswitch Engage, ale co poradzę? Gdyby komuś 10 lat temu kto z RPG grał tylko w Baldura i ID pokazać ME3 albo Skyrim to też by powiedział że to nie jest "tru RPG" tylko jakieś uproszczone gry dla dzieci.