Wpis z mikrobloga

Ej mireczki moje drogie szczecinskie, ja wiem że temat wałkowany pierdyliard razy przez innych ludzi, ale przeglądanie tagu zajęłoby mi wieczność, więc zapytam: jaką szkołę nauki jazdy w #szczecin polecicie? Chciałabym w końcu zostać szeryfem drogowym :D
  • 15
@Dorciqch: Brałem cztery dodatkowe godziny przed egzaminem w "Prymusie" i mi się spodobało. Instruktorzy przed każdym skrzyżowaniem wyjaśniają kto i dlaczego ma pierwszeństwo, można przećwiczyć porządniej te elementy z którymi ma się większe trudności no i jeden z panów instruktorów spoko gość. Podwiózł mnie nawet na dworzec i polecił fajną knajpę na mieście. poletzam ;P

I knajpę i szkołę :P
@Dorciqch: tak jeszcze dodam. Jeśli w szkole nauki jazdy zatrzymują się na skrzyżowaniach albo za nimi i tłumaczą coś etc. to walą w konia. 30 godzin ciągłej jazdy 30 teorii. Dodatkowo w Alienie jechałem do Goleniowa zatem 140 na blacie kazał trzymać instruktor, a nie jakieś 70 za Przecławiem i z powrotem do miasta. Raz miałem sytuację, że się po przejechaniu zatrzymaliśmy by coś objaśnić. Odbyło się to na MOJĄ prośbę.
@Dorciqch: igielski

czemu masz mi wierzyć na słowo? bo prawko robiłem 8 lat z powodu braku kasy, jak przysypało to szedłem na 3h jazdy i na exzam i tak co 2 lata łącznie 6 razy wiadomo po takim czasie 3h to tyle co nic wiec nie dziwne że oblewałem
za kazdym razem inna szkoła i co ci powiem to to ze w wielu szkółkach goście jeżdżą z tobą po jakichś zadupiach
@michalson18: właśnie rozważam Igielskich, bo część znajomych robiła u nich prawka. Tylko, że to właśnie było jakiś czas temu i się zastanawiam czy, że się tak wyrażę, na renomie nie jadą :D
@Dorciqch: Igielski ja robiłam 6 lat temu, a moja siostra 11 i poziom cały czas utrzymany. Mają bardzo dużo instruktorów i samochodów, więc kończąc teorie nie czekasz na jazdy, ustalasz jazdy tak jak Ci pasuje, a ze względu właśnie na dużą ilość instruktorów możesz mieć jazdy praktycznie codziennie. Ja zdałam za pierwszym razem prawko bez żadnych problemów, także polecam