Wpis z mikrobloga

@blackdog: ale G2 ma skopaną optymalizację RAMu, potrafi killować wszystko - możliwe że w 5.0 już to naprawili

@Angel_of_death: 1 i 2 gen nie róznia się oprócz wiekszym ekranem, dodanym slotem na microSD i lepszym aparatem. Reszta jest taka sama :)
  • Odpowiedz
@Angel_of_death: z tego co ludzie piszą to różnice w czasie działania są bardzo małe, ja miałem brać moto g 2014 (wcześniej tez miałem Motorole, Pro+, stąd naturalnym odruchem było, że szukając kolejnego telefonu szukałem też Motki), a sumarycznie wziąłem LG L90, w sumie nie żałuję, LG ma świetną nakładkę na system, wymienna baterię, minus to mniejsza rozdzielczość niż motka
  • Odpowiedz
@blackdog: zaciekawiłeś mnie tą LG L90 bo ma lepszy aparat a reszta ta sama. I cena lepsza.
@xamil54: a Ty co o nim sądzisz? Bo widzę że się znasz, przepraszam że Wam tak zawracam dupę ale akurat telefony dla mnie to tylko urządzenie, nie znam się na software i hardware w nich.
  • Odpowiedz
@Angel_of_death: do 600 L90 to świetny telefon, wymienna bateria, NFC, szybko działa - jak chcesz mieć jeszcze coś, to G2 mini to ten sam telefon tylko dodatkowo ma LTE - różnica to tylko przyciski sprzętowe na pleckach zamiast po bokach obudowy i przyciski systemowe w postaci wyświetlanej belki zamiast na stałe wydzielonej części pod ekranem - poza tym, to ten sam telefon (wziąłem L90 bo mi nie pasowały te przyciski
  • Odpowiedz
@Angel_of_death: ja nawet sam go mam!

Na poczatku szukałem telefonu do 600 zł, celowałem w różne telefony a tu czytam informacje ze Motorola przejęta przez Google i wypuścili fajne telefony. Zaczynam o nim czytać, oglądać recenzje a tu taka zajebioza to myślę, a kupie i kupiłem za 670 zł. I patrzę jak to zapierdziela (wczesniejsze androidy normalnie chodziły - nie ścinały się). Jedynie do czego się mogę doczepić to przeciętny
  • Odpowiedz
@xamil54: trochę się nie zrozumieliśmy. Blackdog polecał LG L90 i właśnie pytałem co o nim sądzisz ;)
Bo teraz dokonuje ostatecznego wyboru między tymi dwoma telefonami, więc i tak dzięki za mini-recenzję :)
  • Odpowiedz
@Angel_of_death: ja wybierałem miedzy motka g 2014 i L90 i nie żałuję, szukałem budżetowego telefonu z Andkiem i stwierdziłem, że szkoda dopłacać te 200 zeta (taka była różnica jak kupowałem) i że nie chce mi się bawić z instalowaniem launchera i konfigurowaniem - tutaj LG zrobiło świetną robotę, bo ich nakładka jest mega
  • Odpowiedz