Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
@blackdog: różnica jest troszkę ponad 100 zł. Nie wiem czy jest sens dopłacać bo jakiegoś super aparatu nie potrzebuje i w 1 gen chyba dłużej bateria wytrzyma bo ma mniejszy ekran?
@Angel_of_death: 1 i 2 gen nie róznia się oprócz wiekszym ekranem, dodanym slotem na microSD i lepszym aparatem. Reszta jest taka sama :)
@xamil54: a Ty co o nim sądzisz? Bo widzę że się znasz, przepraszam że Wam tak zawracam dupę ale akurat telefony dla mnie to tylko urządzenie, nie znam się na software i hardware w nich.
Na poczatku szukałem telefonu do 600 zł, celowałem w różne telefony a tu czytam informacje ze Motorola przejęta przez Google i wypuścili fajne telefony. Zaczynam o nim czytać, oglądać recenzje a tu taka zajebioza to myślę, a kupie i kupiłem za 670 zł. I patrzę jak to zapierdziela (wczesniejsze androidy normalnie chodziły - nie ścinały się). Jedynie do czego się mogę doczepić to przeciętny
Bo teraz dokonuje ostatecznego wyboru między tymi dwoma telefonami, więc i tak dzięki za mini-recenzję :)