@Synekdocha: Wiem kim był w przeszłości i kim jest obecnie - stąd dalsza część mojego wpisu, którą "przypadkiem" pominąłeś.
Ale oprócz tego jest też mega trollem, kompletnym śmieszkiem poza kontrolą, człowiekiem mającym absolutnie wszystko w dupie i chełpiącym się swoim brakiem zasad moralnych. Takie uczłowieczenie najmroczniejszych miejsc internetu, z tą tylko różnicą, że on nie musi się skrywać za maską anonimowości.
@zackson: Jak ma nie mieć w------e skoro żyje jak król. Emeryturka wysoka, szydzi ze wszystkich i nic mu nie robią. Otwarcie mówi o swojej przeszłości i pokazuje jak kraj obchodzi się z jawnymi komunistami.
Wprost zaorał Zawiszę, nie popieram tego uszatego komucha ale Zawisza wypadł przy nim jak buc, do tego był agresywny, dobrego wrażenia to on nie zrobił :/
@LiberalnyLibertarianin: za PRL-u Urban napisał w jednym swoim artykule o tym, jak jeden człowiek zaatakował milicjanta i naraził na uszkodzenie mienie państwa, a mianowicie uderzył swoim okiem w pałkę funkcjonariusza MO. Tak mi się przypominało xD
Wprost zaorał Zawiszę, nie popieram tego uszatego komucha ale Zawisza wypadł przy nim jak buc, do tego był agresywny, dobrego wrażenia to on nie zrobił :/
@KlawyMichau: przecież to było żałosne i bardzo smutne, że cyniczną odpowiedź o Popiełuszce sala skwitowała stłumionym rechotem.
@melonnyk: Zgadzam się z Tobą ale ja pisałem bardziej o tym jak źle wobec tej sytuacji zachował się Zawisza a nie o karygodnym zachowaniu publicznosci.
#heheszki #bekazlewactwa #bekazprawakow
@look997: Wtedy o tym nie wiedziano.
Ale oprócz tego jest też mega trollem, kompletnym śmieszkiem poza kontrolą, człowiekiem mającym absolutnie wszystko w dupie i chełpiącym się swoim brakiem zasad moralnych. Takie uczłowieczenie najmroczniejszych miejsc internetu, z tą tylko różnicą, że on nie musi się skrywać za maską anonimowości.
@KlawyMichau: przecież to było żałosne i bardzo smutne, że cyniczną odpowiedź o Popiełuszce sala skwitowała stłumionym rechotem.
Komentarz usunięty przez autora