Wpis z mikrobloga

k---a mac kupilem nowa klawiature do nowego kompa, wrzucam nową winde w nowy komp - nie czyta klawiatury. myslalem ze moze jakies k---a trefne usb czy jaki c--j. podłączam do laptopa - urządzenie uszkodzone. #n----------e przed chwila jeszcze dzialala. dobrze k---a ze odkurzylem z szafy starą klawiature z wejsciem ps2. nie po to zarywam nocke i robie nowy komp zeby mi nowa klawiatura sie nagle s---------a. #problemypierwszegoswiata #pc
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@irish71: No to żadne k---a ucinanie kabla, nie słuchaj pacana. Poszukaj sterów do klawiatury Twojej, może jakieś będą. Ewentualnie sprawdź pod jakimś jeszcze innym kompem czy śmiga, jesli nie, i w ogóle nic nie reaguje, to klawa z czarnej listy i do w-------a. Btw, jaką kupiłeś?
  • Odpowiedz
@XAIMEII: k---a cumplu kupilem jakies gowno za 49 złota, byleby winde zainstalowac, kompletnie zapomnialem ze mam moją jedyną prawilną klawiature z wejściem ps2 którą kupiłem w 2005 roku.
genesis R33 NIE POLECAM.
c--j, jutro ją oddam i niechajże mi oddadzą moje cebuliony, dopłace i kupie coś lepszego a jak nie to będe śmigał ja mojej wspaniałem wysłużonej gównoklawiaturze muzealnej z 2005 roku.
  • Odpowiedz
@irish71: Jak pisałem, ogarnij może te stery, jak nic to nie da, to wyjeb bułe na ryj łysemu.

Osobiście mogę Ci polecić firmę Tracer, mam od nich klawiaturę podświetlana za +/- 90 zł, jakość i cena 7/10
  • Odpowiedz
@XAIMEII: podeslij model na priv jak mozesz. chetnie w-----e lysemu na leb, doplace i wezme coś lepszego.
chciałem klawiature typowo do grania, ale w zasadzie ta mnie w-----a, za głębokie klawisze ma. wiec tymbardziej jutro sie posypią klawisze po tej pustej bani.
  • Odpowiedz
@irish71: Tracer to takie samo badziewie jak Natec i inne Mediatechy - zamawiają kontener chińszczyzny z własnym logo i udają producentów. Poleciłbym coś Logitecha, ale odwalają fuszerę ostatnio i robią tylko z układem UK (krótki shift i jakiś syf między nim a Z). Msft jest w miarę spoko, tylko głośne dosyć... albo jak masz hajsy to mechaniczną.
  • Odpowiedz