Wpis z mikrobloga

Siema #silownia #mikrokoksy.
Jestem po 9ciu tygodniach treningu. Schudłem 12kg #chwalesie (Obecnie 94kg/181cm). Chciałbym teraz więcej uwagi skierować w stronę treningu na ciężarach, ponieważ do tej pory głównie Kardio. Generalnie nadal chciałbym redukować, zostawiam ćwiczenia kardio, ale zmniejszam intensywność. Planuje trening FBW. Mam w związku z tym pytanie. Jak się za to zabierać ? Jakie serie/powtórzenia będą dla mnie najlepsze w związku z redukcją?
  • 6
@surge: Też mnie interesuje jak ćwiczyłeś. Od 3 msc chodzę, fakt że przybieram sporo masy mięśniowej i zgubiłem trochę brzucha ale jednak nie są to spektakularne wyniki. Raczej trzymam wagę niż ją zrzucam
@AdiLDZ: @ficek_mW pierwszych czterech tygodniach biegałem 3x tygodniu na bierzni po 60minut. Później noga zaczela mnie boleć (brak rozgrzewek) i zmieniłam na 30min biegania, 30min orbitrek(polecam fajna maszyna). W dni nietreningowe chodziłem na basen, plywalem po 40/50basenow zabką w 45min. Chociaż zdarzalo mi sie dosyć czesto omijać treningii basenowe. Uważam ze duża role odegraa zmiana sposobu odżywiania /dieta. Chociaż jezeli chodzi o to również nie bylo jakiejś dużej filozofii. Jadłem mniej