Aktywne Wpisy
Panitsch +248
Pijcie ze mną kompocik, dzisiaj obchodzę #urodziny, wczoraj zostawiła mnie moja kobieta, bo biznes się zawalił i ostatnie miesiące musieliśmy żyć trochę skromniej, ale nadal godnie. Widocznie tej świni to nie wystarczało, gdyż po jej rzeczy przyjechał dziś nowy gach - trochę zrobiło mi się szkoda tego szczurka, bo widząc co robi ta wywłoka nadal bierze ją pod swój dach. Krzyż na drogę. Ja z racji moich 37 urodzin i tego,
Jak trzeba mieć zryty beret by wymagać dziewictwa od kobiety?
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
#forex #boldupy #whocares #piniazki
Jak dla mnie to twój błąd polega na tym, że grasz przeciwko trendowi. Nie wiem czym się kierujesz i jakie są założenia twojej strategii ale mógł byś sobie ustawić np średnią SMA 200 i na D1 patrzeć jaki jest trend i grać w kierunku przeważającej siły. Bo jak na razie to wygląda to jak byś próbował złapać odwrócenie trendu, a to pierwszy krok do wyzerowania depozytu. To tak jak byś
Jak dla mnie to od lipca zeszłego roku mamy trend spadkowy, czyli grubo ponad pół roku. Na spadki grał bym z 2 miesiące później jak SMA200 przebiła góra wykres. Dopiero jak średnia SMA200 czyli ta zielona wejdzie wyraźnie pod wykres wtedy będzie zmiana trendu. Każdy gra jak uważa, ale moim zdaniem dobrym pomysłem jest patrzenie na takie średnie na wykresie wyższego rzędu, a dopiero potem zejście niżej i doprecyzowanie wejścia.