@lesnyczlek: Wszedł na podest, który jest przeznaczony do tego by na niego wchodzić. Powiedział "chodź szogunie", gdzie szogun jest nikim innym jak generałem wojsk, a prawackie media dowaliły się jakby niewoadomo co zrobił i szukają dziury w całym. Kolejne wybitne zwycięstwo prawicowych mediów. #bekazprawakow #4konserwy #prawackalogika
"Jacek Wan - japoński korespondent - wyjaśnił dziś w „Faktach TVN”, o co dokładnie chodziło: Wchodzi niestety na siedzenie dla spikera… Tam jest siedzenie wyłożone poduszką, powiedzmy… A między tym siedzeniem a mównicą jest mały korytarzyk - pewnie tamtędy proszono, by prezydent przeszedł. Ale na tyle niewysokie było, że stanął… — ubolewał."
Wszedł na podest, który jest przeznaczony do tego by na niego wchodzić. Powiedział "chodź szogunie", gdzie szogun jest nikim innym jak generałem wojsk, a prawackie media dowaliły się jakby niewoadomo co zrobił i szukają dziury w całym. Kolejne wybitne zwycięstwo prawicowych mediów.
@arczer: z tym szogunem to trochę przesada, to nie jest pojęcie równoznaczne z generałem ze względów kulturowych. Nie jestem japonistą, więc nie wiem na ile mogą mieć o to ból dupy, ale raczej to prawackie media robią hurr durr.
Nieznane zdjęcie z wizyty prezydenta w #usa
#komorowski #obama #heheszki #humorobrazkowy
#bekazprawakow #4konserwy #prawackalogika
@kopytko1234: prawaków, lewaków ogólnie większości ludzi
"pierwsze słowo do dziennika drugie do śmietnika"
"Jacek Wan - japoński korespondent - wyjaśnił dziś w „Faktach TVN”, o co dokładnie chodziło:
Wchodzi niestety na siedzenie dla spikera… Tam jest siedzenie wyłożone poduszką, powiedzmy… A między tym siedzeniem a mównicą jest mały korytarzyk - pewnie tamtędy proszono, by prezydent przeszedł. Ale na tyle niewysokie było, że stanął…
— ubolewał."
:)
@kopytko1234: